Ciclu întârziat

Este esential sa intelegeti ca începutul vietii sexuale aduce dupa sine si responsabilitate. Educatia sexuala facuta din surse autorizate, profesioniste, va poate scuti de multe probleme: sarcina, boli si alte neplaceri.
De exemplu: sexul neprotejat aduce cu sine riscul sarcinii. Lichidul care iese din penis in timpul excitarii, ca si sperma care ramane pe traiectul penian după ejaculare contin spermatozoizi si aduc risc de sarcina.
”Sansele prea mici” sunt ca treaba aia cu sa ramai ”putin insarcinata”.
Daca ati trecut clasa a 8a ati aflat ca este nevoie de doar un spermatozoid pentru a ramane insarcinata...asa ca ”prea putin” in materie de sex duce in general la alegerea numelui copilului sau la situatii cel putin complicate (avort).
Ciclul menstrual neregulat aduce cu sine o situatie si mai neplacuta caci, daca exista cumva o sarcina, ea poate fi detectata prea tarziu...
Este important sa aflati daca exista o cauza a neregularitatii ciclului: un dezechilibru hormonal, o conditie medicala etc.
In situatia de fata puteti face un test de sarcina sau un control medical. Sunt singurele solutii care va pot spune care este situatia.
Si nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate”!

Este important sa intelegi ceea ce ti-a explicat colegul meu, caci este pentru binele tau. Acum este o situatie, si este posibil sa nu fii insarcinata, insa nu poti sa treci in fiecare luna prin aceleasi emotii, ca poate esti insarcinata sau nu. Este nevoie sa inveti din experienta asta si sa te protejezi. Tine cont de faptul ca toate fetele care au trecut prin avort, au contactat boli sau au un copil nedorit au crezut ca lor nu li se va intampla, ca sansele sunt mici! Tu esti singura responsabila de viata ta si ar trebui sa alegi calea usoara, de a te proteja, ca sa poti fi fericita! Meriti sa iti oferi asta?!
Toate cele bune!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 4pot sa fiu insarcinata ?!
- 2intarzierea menstruatiei
- 3intarziere ciclu mestrual
- 4ingrijorata. inca nu mi-a venit:((
- 2ciclu intarziat si de culoare maronie
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 37nu imi vine menstruatia.va rog sa imi raspundeti cat mai repede
- 1menstruatie maronie
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 4Menstruație întârziată
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 2E posibil să nu imi vină menstruația pentru ca am luat progesteron?
- 1Sarcina fara contact sexual?
- 0Sunt insarcinata sau doar stres?
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 1Menstruatia întârziată..
- 0Întârziere menstruație
- 0Pot fi insarcinata?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei lichidul preejaculator