ciuperca sau nu stiu ce este
mia aparut in pe un picor in partea de sus apoape de organele genitale un fel de pete rosii care ma mananca.ce ar putea fi.yo ma gandeam k ar fii un fel de cuiperca..dumneavoastra ce parere aveti, , , astept un raspuns
2 comentarii
0
08-01-2009, ora 19:49
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut,
Poate fi o infectie fungica, dar de obicei ciupercile nu au o astfel de "infatisare"...cred ca mai degraba ati facut o alergie pe care o puteti trata cu Betaderm, Hidrocortizon 1% unguent etc... Aplicati pe zona afectata putin unguent de 3 ori pe zi!
Pt mai multe detalii, consultati un dermatolog
In speranta ca v-am putut ajuta,
Nick!
Poate fi o infectie fungica, dar de obicei ciupercile nu au o astfel de "infatisare"...cred ca mai degraba ati facut o alergie pe care o puteti trata cu Betaderm, Hidrocortizon 1% unguent etc... Aplicati pe zona afectata putin unguent de 3 ori pe zi!
Pt mai multe detalii, consultati un dermatolog
In speranta ca v-am putut ajuta,
Nick!
buna la toata lumea.precum majoritate de aici ma intereseaza si pe mine tot ceea ce este legat de extrasistole.Cate sunt normale la un om in interval de 24 de ore si ce remedii sunt? Daca te poate declara inapt din punct de vedere medical in urma escoperirii aestora, tinand cont de faptul ca lucrez in amata?Va multumesc si astept raspuns.
Alte subiecte recente din această secțiune: