Clinica pentru Test de efort Cardiopulmonar
Sunt din Bucuresti am 42 de ani si de ceva timp m-am apucat de sport m-ai serios. sportul: Triatlon.
Am facut sport la viata mea dar de cativa ani m-am cam lasat si m-am ingrasat. nu foarte mult dar destul cat sa nu ma mai simt bine. Asa cum se stie triatlonul este un sport foarte solicitant si imi doresc sa fac niste analize intr-o clinica sportiva care sa-mi spuna daca ce vreau eu este OK sau sa o las mai moale.
Pentru asta din cate am vorbit eu cu unul, altul, ... forumuri toata lumea mi-a spus ca ar trebui sa fac un test de effort asa cum este descries el aici : http://www.romedic.ro/teste-de-efort-0C418
Stie cineva o clinica unde se poate face aceste tipuri de teste ?
Nu vreau doar testele... vreau si interpretarea lor si eventual cateva sfaturi.
Multumesc,
catalin
Am facut sport la viata mea dar de cativa ani m-am cam lasat si m-am ingrasat. nu foarte mult dar destul cat sa nu ma mai simt bine. Asa cum se stie triatlonul este un sport foarte solicitant si imi doresc sa fac niste analize intr-o clinica sportiva care sa-mi spuna daca ce vreau eu este OK sau sa o las mai moale.
Pentru asta din cate am vorbit eu cu unul, altul, ... forumuri toata lumea mi-a spus ca ar trebui sa fac un test de effort asa cum este descries el aici : http://www.romedic.ro/teste-de-efort-0C418
Stie cineva o clinica unde se poate face aceste tipuri de teste ?
Nu vreau doar testele... vreau si interpretarea lor si eventual cateva sfaturi.
Multumesc,
catalin
1 comentarii
testul de efort se poate face si intr-o clinica privata dr cardiolog...si pe loc primesti si rezultatul.
Nu conteaza..unde.
cauti pe google, faci programare
sanatate
Nu conteaza..unde.
cauti pe google, faci programare
sanatate
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0E bun aparatul Ab Rocket pentru a face sport?
- 1Cat trebuie sa muncesc pentru un fizic frumos și un abdomen lucrat?
- 1Cum sa îmi fac și eu un abdomen frumos cu ceva pătrățele?
- 4Vreau sa ma apuc de sport.Cum sa ma motivez și sa fiu perseverent cu el?
- 1Cum sa ma motivez sa fac sport și sa mănânc sănătos?
- 1Vreau sa fac abdomene
- 3Vreau sa ma apuc sigur și foarte serios de sport
- 1E buna bara simpla care te ajuta la făcut abdomene?
- 0Antrenament la VibroShaper
- 0Modalități de antrenant