Clipoceli in urechea stanga

Buna ziua.De 2 ani de cand mi se infunda nasul, in urechea stanga am niste clipoceli groaznice, acestea se produc in momentul auziri sunetelor.Am fost la orl si mi- au spus ca am nevoie de o interventie la nas dar pana atunci as dori sa stiu o cale de a scapa de ele macar temporar pentrru ca sunt foarte enervante si iti distrag atentia mult.Mentionez ca in ultima perioada ma infund mereu in nas noapte iar clipocelile au devenit din ce in ce mai frecvente.
4 comentarii

citeste pe forum tot ce sa scris despre
otita seroasa
catar tubar
otita seroasa
catar tubar

Am citit multe informatii pe aici, am si aflat cateva solutii pentru clipoceala din urechii dar nici una nu a functionat, si ideeile cu feonul, dar tot nu merge si tratament cam de 3 ori am luat pana acum, ceva ma duce cu gandul la o deviate de sept ce duce la scurgere de mult lichid in spatele urechi pe timpul noptii

da.. o deviati edesept duce la inflamatie a mucoasei nazale pana in rinofaringe si duce la catar tubar sau otita seroasa

Am facut operatia de diviatie a septului si de inlaturare a resturilor de polipi acum 3 zile, insa clipocelile tot apar.Mentionez ca inca mai am mucoasa inflamata rau, sa fie cumva de la asta?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Zgomot in ureche
- 7otita sau altceva?
- 7vuituri in ureche in ritmul inimii
- 7Zgomot suspect in ureche
- 12acufen!
- 28bazait urechea dreapta, ureche infundata
- 8De un an si jumatate ma confrunt cu vertij
- 3Vajait in urechea dreapta la aplecare sau intoarcerea capului
- 6clipocit ciudat in ureche
- 5Pocnitura in ureche
- 3Tiuit in ureche si ureche infundata dupa club