Coaja de popcorn in gat
Salut! De vreo doua zile tot am o coaja de popcorn in gat de care nu pot scăpa. Am incercat cu gargara, cu paine, cu iaurt, cu tuse, nimic. Am incercat chiar si cu acid. Tot o simt acolo. Ce e de facut?
1 comentarii
1 sa intelegi ca ingat poate sa ramana doar un os, o sticla sau o sarma.. ceva care se infibge...
2. sa intelegi ca Gatul... la inghitit peretii se freaca unul de altul..si ca sa fie o deglutitie corecta.. gatul trebuie sa fie UNS, , , Hidratat... cu ceaiuri calde si alimente Uleioase...
pe forum gasesti mii de postari unde am explicat ca Gatul face parte din tractul digestiv... si se trateaza impreuna cu stomacul...si se tine regim alimentar ca sa nu faci reflux.. fiindca acidul gastric este acla care a uscat gatul a iritat tot aceolo si a inflmat faringele..acum tu simti acea inflamatie ca pe un corp strain
2. sa intelegi ca Gatul... la inghitit peretii se freaca unul de altul..si ca sa fie o deglutitie corecta.. gatul trebuie sa fie UNS, , , Hidratat... cu ceaiuri calde si alimente Uleioase...
pe forum gasesti mii de postari unde am explicat ca Gatul face parte din tractul digestiv... si se trateaza impreuna cu stomacul...si se tine regim alimentar ca sa nu faci reflux.. fiindca acidul gastric este acla care a uscat gatul a iritat tot aceolo si a inflmat faringele..acum tu simti acea inflamatie ca pe un corp strain
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4in gat
- 4Ce ma sfatuiti...
- 3Problema gat nedeterminata.
- 3Probleme cu gatul!
- 5Imi vine ceva in gat ca niste bobitze
- 5problema in gat
- 0Senzatie de ceva in gat
- 1Durere in gat la pipaire si la inghitire asociata cu iritatie
- 4Infectie in gat
- 3Jena in gat
- 1Umflatura la nivelul gatului
- 5HPV / Cancer gat?
- 1amigdalita cu puroi
- 1Vene si bube in gat
- 8Ceva in gat, usturime la vorbit indelungat.
- 7Faringomicoza(Rinofargincita)
- 3Senzație de papila mărită în gât în spatele limbii
- 2Senzație de jenă în zona gâtului.
- 4Puncte galbene în gât
- 2Întrebare: usoară iritație pe o amigdală, imediat o tuse care mă ineacă
Mai multe informații despre: problema in gat corp strain in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: