Vene si bube in gat

Buna seara.Am pus aici niste imagini ca sa vedeti despre ce e vorba
imageshack.us/user/mihalcea_gabriel17 Pana in uruma cu un an tot aveam probleme cu gatul la 3 4 luni, dar acum un an am fost bolnav mai tare si nu am facut tratament fiindca deja devenise ceva normal. Ei bine de atunci si pana acum am ramas in gat cu acele bube rosii si gauri in amigdale, 1 an de zile nu m au deranjat cu nimic si nu am dat importanta. Dar astazi a inceput sa ma doara iar in gat. Urmeaza sa ma duc peste o luna sa fac un control fiindca momentan sunt prins cu o gramada de treburi, dar momentan, ce credeti ca poate fi ? Este grav ? ( tin sa perecizez ca in ultimele 2 3 luni am avut probleme cu stomacul si arsuri, dar pe atunci nu aveam probleme de genul ) Va multumesc !
imageshack.us/user/mihalcea_gabriel17 Pana in uruma cu un an tot aveam probleme cu gatul la 3 4 luni, dar acum un an am fost bolnav mai tare si nu am facut tratament fiindca deja devenise ceva normal. Ei bine de atunci si pana acum am ramas in gat cu acele bube rosii si gauri in amigdale, 1 an de zile nu m au deranjat cu nimic si nu am dat importanta. Dar astazi a inceput sa ma doara iar in gat. Urmeaza sa ma duc peste o luna sa fac un control fiindca momentan sunt prins cu o gramada de treburi, dar momentan, ce credeti ca poate fi ? Este grav ? ( tin sa perecizez ca in ultimele 2 3 luni am avut probleme cu stomacul si arsuri, dar pe atunci nu aveam probleme de genul ) Va multumesc !
1 comentarii

este un Gat caracteristic perosnelor cu probleme gastro-intestinale, care de la greselile in alimnatie fac reflux gastro-esofagian
acidul gastric provoaca acele dureri in gat
citeste ce sa scris pe forum despre Amigdalita cu cazeum
acidul gastric provoaca acele dureri in gat
citeste ce sa scris pe forum despre Amigdalita cu cazeum

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3problema in gat.. scuip flegma tot timpul
- 3Flegma in gat, preponderent seara la culcare
- 1Jena in gat persistenta
- 1Infectie ?
- 1Jena gat
- 2Angina flegmonoasa
- 3Amigdala inflamata pe partea dreapta, jena, ganglion unilateral
- 4Intepaturi in gat foarte puternice si iritatie indelungata
- 6Senzatie de ceva in gat
- 1Durere in gat de peste o lună.
- 2Amigdale umflate
- 1Am senzatia ca am o coaja in gat
- 1Dureri și varsaturi
- 24Mucus, nod, mancarime in gat, tuse seaca - simptome LPR (silent reflux)
- 9Presiune in gat (sub marul lui Adam)
- 3Ca o presiune in gat
- 3Probleme cu gatul
- 2Întrebare: usoară iritație pe o amigdală, imediat o tuse care mă ineacă
- 4O tuse seaca cu gadilat in gat
Mai multe informații despre: problema in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: