Colectie seroasa in grasimea subcutanata

07-01-2012
Ylla
Nu este medic/terapeut
Ylla
In luna mai 2011 am efectuat a patra operatie pentru o eventratie si o recidiva pelvina a unui cancer ovarian seros.Prima operatie a fost in ianuarie 2005-anesectomie stanga, a doua in ianuarie 2007-eventratie, a treia in ianuarie 2009 -histerecomie totala, anesectomie dreapta si omentectomie pentru adenocarcinom seros papilifer stadiul llA.Dupa ultima operatie am facut iar chimioterapie pana in noiembrie anul trecut dupa care in decembrie am efectuat un CT.Aici s-a evidentiat o colectie seroasa de 4, 5/1, 5 cm in grasimea subcutanata, pe linia alba, la nivelul cicatricei postoperatorii.Toate cele 4 operatii au fost facute pe aceeasi linie cicatriceala verticala de la ombilic in jos.Mentionez ca sunt plinuta(86kg la o inaltime de 1, 62m)As dori o parere referitor la ce poate fi acea colectie seroasa si daca este indicat sa merg iar la chirurg.Teama mea este sa nu fac o infectie in acea zona.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul