colesteatom
Buna ziua.Am o fetita de 7 ani care a fost diagnosticata cu otomastoidita cr. supurata US. la varsta de 4 ani.A fost operata in februarie 2008 cu recidiva la 2 luni de la operatie.S-a reintervenit chirurgical in noiembrie 2008.Timp de un an am facut controale amanuntite, lunare. Cu toate acestea s-a produs suprainfectarea urechii la un an de la operatie.M-am reintors la medic si m-i s-a spus ca e ceva normal la copil si ca daca nu reusim sa tinem sub control infectia v-a trebui reoperata.Nu mi-a placut modul de abordare al medicului si fiind convinsa ca e ceva mai mult am fost si am facut o tomografie computerizata.Diagnosticul a fost de colesteatom US.In noiembrie 2010 copilul a fost din nou operat.Merg la control din 2 in 2 sapt.{fac 1000km}.La ultima vizita de la sf.lui ianuarie m-i s-a spus ca din nou copilul trebuie operat deoarece tumora se reface.Si s-a reintervenit chirurgical.Acum la ultimul control am inteles ca asupra acestei tumori nu se poate lupta decat, pur si simplu prin interventie chirurgicala.de cate ori reapare, de atatea ori se reintervine.credeti-ma ca nu mai am putere sa-mi vad copilul suferind, nu mai reusesc sa fac fata nici financiar.Rugamintea mea este -stie cineva si alte remedii asupra acestei boli in afara operatiilor chirurgicale.Nu stiu ma gandesc si la alternativa homeopata.Astept raspunsuri urgent.Va multumesc si sa fiti sanatosi.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.