Colesterol
Buna ziua!
In urma ultimilor analize pe care le-am efectuat, rezultatele sunt urmatoarele:
Glicemie: 75, 50; TGP: 49, 50; Colesterol total: 531, 60; HDL: 30; LDL: 463, 60; Trigliceride: 190, 20; leucocite: rare; epiteli plate: rare. Ce tratament trebuie sa urmez? Ce trebuie sa mananc si ce nu? Am voie sa fumez? Mentionez ca am 41 de ani, 1.87 si 95 kg, nu consum grasimi, nu beau alcool. Imi plac dulciurile, dar nu exagerez. Va multumesc.
In urma ultimilor analize pe care le-am efectuat, rezultatele sunt urmatoarele:
Glicemie: 75, 50; TGP: 49, 50; Colesterol total: 531, 60; HDL: 30; LDL: 463, 60; Trigliceride: 190, 20; leucocite: rare; epiteli plate: rare. Ce tratament trebuie sa urmez? Ce trebuie sa mananc si ce nu? Am voie sa fumez? Mentionez ca am 41 de ani, 1.87 si 95 kg, nu consum grasimi, nu beau alcool. Imi plac dulciurile, dar nu exagerez. Va multumesc.
1 comentarii
Analizele spun altceva, si anume ca ai cam consuma grasimi; sub forma de salamuri, prajeji, sosuri, maioneza, smantana etc.Chiar daca e putin mai scump, obisnuieste-te sa utilizezi in bucatarie numai ulei de masline.Aceste rezultate arata un nivel crescut al grasimilor sanguine.Mergi cu analizele la medicul de familie pentru a-ti recomanda un regim alimentar si cred ca iti va da si un medicament hipolipemiant.Trebuie sa slabesti vreo 10 kg, sa faci miscare, sa eviti dulciurile concentrate.Cred ca ai si o incarcare grasa a ficatului.Sa-ti faci si o ecografie abdominala.Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp
- 2Trombocite scazute