COMBINATI DE MEDICAMENTE

29-01-2010
dorinell
Nu este medic/terapeut
dorinell
buna ziua ma numesc dorin si sunt din caracal
la recomandarea medicului de familie am inceput sa iau ciprinol 500 mg si no-spa acum am luat si o tuse si ma ustura in gat intrebarea mea este as putea sa iau si oxacilina pt gat permite combinatia?
va multumesc
2 comentarii
0
29-01-2010, ora 14:11
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Bună ziua,

NU, pentru că reacţiile adverse se vor cumula şi combinaţia acestora poate fi foarte periculoasă. Antibioticele sunt substanţe foarte toxice şi cu profil farmacologic extraordinar de destabilizant (afectează cel mai mult sistemul nervos şi pe cel digestiv).
Sistemul sanitar din Franţa este foarte restrictiv cu administrarea antibioticelor. Acolo se prescrie un antibiotic doar după ce s-au epuizat toate alternativele...la noi, sistemul este suprapermisiv; permite prescrierea a 2, chiar 3 antibiotice, ceea ce reprezintă o mare iresponsabilitate, un "malpraxis" metodic şi camuflat de organele care ocupă funcţii înalte în stat.

Sugestie: Pentru gât puteţi lua Evitus de la Hofigal, conform modului de administrare explicat în cadrul prospectului aferent produsului; Miere Manuka, Voseptol, Florisept, etc., aveţi de unde să alegeţi. Decizia vă aparţine!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
06-02-2010, ora 09:42
Remicade
Nu este medic/terapeut
Remicade
Ciprinolul actioneaza si asupra bacteriilor din gat nu e doar ptr infectii urinare.
Adaugă un comentariu / răspuns