condiloame acuminate

buna.am 30 de ani si am si eu o problema mika mare.miau aparut si mie condiloame acuminate si am consultat un medic dermato din timisoara care mia recomandat un anumit tratament cu condyline si ceva imunitar pliculete de viusid si as vrea si eu raspuns daca am vreo sansa sa remediez in caz ca nu e inka ceva grav.vreau sa mai mentionez ca sant casatorit si din pacate are si sotia mea care a consultat un medic ginecolog care ia recomandat taierea cu laser si vaccin pt colul uterin.nu stim care ar fi solutia pt ca din cate citim si noi vaccinul nusi mai are rostul daca e infestata cu virusul acesta.ce putem face?ce facem cu hainele?/se pot spala sau nare detergentul sau sapunul vreo treaba impotriva lor in caz de vindecare pt ca vad ca majoritatea care scriu au avut si a reaparut pe parcurs.astept raspuns cine ne poate ajuta va rugam frumos.msg pt dr mihalache din iasi si pt cine ne poate raspunde
1 comentarii

buna! eu sunt femeie si la varsta de 20 de ani am avut o problema asemanatoare. ginecologul mi-a recomandat tratament cu condyline si a avut rezultate extraordinare. Trebuie sa mentionez ca am descoperit in faza incipienta si sedintele de tratament au durat o luna (2 aplicatii pe saptamana la cabinetul medicului).
va doresc sanatate si sa nu se ajunga la operatii sau vaccin. incercati si voi, poate aveti noroc :)
va doresc sanatate si sa nu se ajunga la operatii sau vaccin. incercati si voi, poate aveti noroc :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv
- 1Hpv tulpina 6