constipatia - remedii naturale

24-01-2010
azumy
Nu este medic/terapeut
azumy
Recomandati-mi ceva natural pt constipare!
Va rog. :)
7 comentarii
0
24-01-2010, ora 07:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Neaţa,

ColonHelp, administrat conform instrucţiunilor inscripţionate pe ambalaj...sau puteţi recurge la un tratament homeopat (consultaţi medicul homeopat).


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
24-01-2010, ora 11:28
azumy
Nu este medic/terapeut
azumy
buna.pai colon help il iau acum am vreo 5 zile si vreo 3 zile nu iesisem deloc afara abea a patra zi.deci sa inteleg ca am facut o alegere buna ?problema e ca eu acum 8-9 ani in urma am baut ceai de slabit dar cand am vrut sa ma las de el era deja prea tarziu eram dependenta de el fara el nu puteam iesi afara.am incercat toate alea sa ma pot regla...si pana la urma am gasit produsul asta nou pe piata.credeti ca voi deveni dependenta si de el?credeti ca ma voi regla vreodata?multumesc din suflet ca miati raspuns asa repede.
0
27-01-2010, ora 08:38
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Neaţa,

ColonHelp nu produce dependenţă. Niciun ingredient compoziţia sa nu are profil farmacologic capabil să producă o astfel de adicţie. Trebuie administrat mai mult timp, pentru a avea efecte pozitive, cu atât mai mult cu cât, dvs. v-aţi destabilizat sistemul digestiv prin intermediul acelui ceai de slăbit.
Ce fel de ceai de slăbit aţi folosit, cum l-aţi folosit şi cât timp??? Ce simptome aţi avut pe parcursul folosirii acelui ceai? Înainte de a-l folosi, aţi avut probleme cu evacuarea scaunului (aţi suferit de constipaţie)? Dacă da, la fel, sau stările de constipaţie erau mai minore?

Colonhelp va contribui marcant la procesul de reglare al sistemului digestiv, dar s-ar putea să necesitaţi un consult homeopat.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
0
27-01-2010, ora 12:12
azumy
Nu este medic/terapeut
azumy
buna din nou.e bine atunci daca nu produce dependenta.ceea ce am folosit eu inainte era un ceai pur si simplu de slabit asa scria si cutia e de un roz inchis sau visiniu mai deschis parca.si nu era la plicullete.si il foloseam tot timpul dupa doua ore dupa ce mancam si evea efect eliminam tot ceea ce mancam.cand ma simteam slabita intrerupeam vreo dpua saptamani si luam vitamine doar ca in timpul asta de pauza nu puteam sa ies deloc singura afara fara ajutor (adica ceai)si plus ca ma balonam de la nimic pur si simplu mi se facea burta mare.si asta a durat 8- 9 ani.am un an de zile.problema e ca in timpul asta nu lam mai folosit ca ceai de slabit ca nu mai voiam sa slabesc pur si simplu depindeam de el si l foloseam la 3 -4 zile pt a iesi cu scaunul.si de un an si ceva de zile lam lasat nu vreau sa l mai folosesc.am 29 de ani si nu vreau sa mai depind de nimic vreau sa ies singura fara ajutor cu scaunul. dar e greu.de aia vreau cu colon help sa mi mai dau o sansa.pt inceput ce pot spune e bun.doar ca nu simt ca ies total sa ma simp usoara cum ma simteam cu ceauil.multumesc mult pt ca mi raspunde ti..si in caz ca nu voi rezolva nimic nici cu colon help imi puteti recomanda un doctor pt un control?multumesc di suflet inca o data.asptep un raspuns.multa sanatate si dumneavoastra
0
28-01-2010, ora 12:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă,

Nu mai beţi astfel de ceaiuri NICIODATĂ, pentru că sunt foarte nocive. Continuaţi cu Colon Help şi consultaţi un medic internist, de pildă pe d-na doctor Èšigănişteanu Constanţa (Tel. mobil: 0751.030.553 (tel. personal), Tel. fix: 021.313.05.70). Este un medic minunat, vă va ajuta cu siguranţă, aveţi încredere în dânsa (sunaţi-o şi explicaţi-i problemele de sănătate); aveţi credinţă în Dumnezeu...medicul tratează, dar numai Dumnezeu vindecă.


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
0
29-01-2010, ora 11:00
azumy
Nu este medic/terapeut
azumy
buna din nou.multumesc mult am notat tot si am sa o contactez in caz ca nu mi va fi de nici un folos cu colon help.multumesc mult din nou.multa sanatate
0
29-01-2010, ora 17:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cum doriţi, numai bine şi însănătoşire grabnică.

Cu stimă,
Mr. Nick;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Constipația
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
  • O proteină recent descoperită în intestin ar putea juca un rol cheie în constipație
  •