contaminare hiv

01-07-2007
fiammetta
Nu este medic/terapeut
fiammetta
acum un an de zile am inceput o relatie(august 2006) cu un baiat care mi-a ascuns faptul ca avea sida.am descoperit mult mai tarziu(prin octombrie 2006)in urma unor cautari pe net al diagnosticului pentru care el lua anumite medicamente.a recunoscut totul, insa mi-a zis de asemenea ca nu ma poate contamina intrucat nu are un procentaj necesar si medicamentele pe care le ia ma pot feri de acest lucru.bineinteles ca au urmat testele hiv, unul pe care l-am facut in februarurie 2007, cu rezultat negativ si cel mai recent in aceasta saptamana, luni chiar, din nou cu rezultate negative.vreau sa stiu ce alte teste ar trebui sa mai fac pt a fi sigura ca nu am fost contaminata, stiind ca virusul poate avea o evolutie foarte lenta.am nevoie de orice sfat care sa ma poate ajuta.va multumesc mult
1 comentarii
0
02-07-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Varianta cea mai favorabila este sa urmariti o crestere a imunitatii si sa aveti o atitudine corespunzatoare - sa va asteptati sa fiti sanatoasa in continuare. Una dintre variantele cele mai bune pentru cresterea imunitatii este aloe vera (50-100 ml/zi), antioxidantii(vit.A, C, E).
Sper ca acest sfat va este de folos.
Adaugă un comentariu / răspuns