Contenție

11-01-2019
Anonim........
Nu este medic/terapeut
Anonim........
Buna ziua! Am purtat aparat dentar 2 ani, iar acum medicul ortodont mi-a dat pentru partea superioară, plăcuta de contenție ce este aparatul mobil. Mi-a spus sa o port in fiecare seara o perioada de timp, apoi o data la 3 seri pentru toată viața. Mi se pare ceva exagerat. Adică e imposibil ca tot restul vieții sa port aceasta contenție, chiar și o data la 3-4 seri. Este ceva temporar sau chiar asta sunt nevoită sa fac pentru a-mi menține dinții drepți? Va mulțumesc!
2 comentarii
1
11-01-2019, ora 12:34
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
După ce îndreptam dinții este necesar sa ii și păstram asa. In funcție de anomalia pe care dumneavoastră ați avut-o medicul a recomandat aceasta contenție. Din moment ce acesta a sugerat sa o purtați tot restul vieții înseamnă ca șansele la o recidiva sunt destul de mari asa ca cel mai bine este sa ii ascultați sfatul.
0
14-01-2019, ora 09:23
Dr. Negru Andreea
Ortodontie si ortopedie dento-faciala, Bucuresti
Dr. Negru Andreea
Buna ziua. Da, la pacientii peste 18 ani, trebuie purtata cat mai mult timp contentia, deoarece tendinta la recidiva exista.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contenția după purtare aparat dentar
  •