Corset pentru cap.

23-08-2009
Adrian85
Nu este medic/terapeut
Adrian85
Buna ziua ! Acum cateva zile am avut un accident cu bicicleta. In urma acestui accident am suferit escoriatii pe toata partea stanga a fetei. Pe langa aceasta am si cateva copci in zona barbii si in zona tamplei. Fata imi arata groaznic. Este umflata si pe toata zona unde mi s-a desprins pielea s-a format o crusta foarte urata. M-ar interesa daca as putea gasi pe piata un corset pt fata sua ceva de genul acesta deoarece nu reusesc sa gasesc nici o metoda cat de cat estetica astfel incat bandajul sa-mi fie prins cat mai bine pe acea zona.

ps: Imi cer scuze daca am postat acest post in sectiunea gresita.
2 comentarii
0
23-08-2009, ora 23:07
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Salut Adrian,

hai ce esti hazliu ! In loc sa intrebi si tu de ceva care sa te vindece mai repede, ceva sa-ti dezumfle fata, sa-ti vindece crusta si toate ranile pe care ni le descri aici in amanunt, tu vrei NUMAI sa sti unde gasesti un corset cu care sa arati "cat de cat estetic " ?????
:-) :-)
0
05-09-2009, ora 22:47
Dr. Enescu Dumitru Marius
Ortopedie si traumatologie, Constanta
Dr. Enescu Dumitru Marius
Salut Adrian
Eu nu vreau sa te impusc.
Trebuie totusi sa precizez ca ranile la fata trebuie suturate cu atentie, iar "copcile" trebuie scoase repede. de asemenea, pansamentele (bandajele) inchise trebuie evitate, deoarece pot favoriza persistenta cicatricilor. Fata trebuie sa stea la aer, pentru minimizarea semnelor. Corsetul in sine este util numai daca exista o afectare a coloanei cervicale, dar nu am inteles vreo astfel de urgenta. In rest, puteti folosi ghiumuri intregi de ceaiuri si solutii de plante indicate de interlocutorul de mai sus, eventual pentru baie sau ablutiuni rituale, in zile cu luna plina.
Cu stima
SL Dr. Marius Enescu
Medic Primar Ortopedie Traumatologie
Medic Sef Sectie Ortopedie SCJU Constanta
Doctor in Stiinte Medicale
Coordonator Centru Pilot O-HBO
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul