Cosuri|furunculi

17-08-2010
caguars
Nu este medic/terapeut
caguars
Buna ziiua ! Am 32 de ani, sufar din nastere de maladie Lobstein si am o mare problema: numai scap de cosuri si furunculi destul de mari si urati in special pe fata. Acum cativa ani imi apareau foarte multi pe piept, se faceau foarte mari, se spargeau. Acum de vreo 2 ani imi apar in permanenta pe fata, si mici si mari, se sparg, ies altii si tot asa. Unii au si cate 2 capete. Niciodata nu pot avea si eu fata curata, arat ca naiba. Am fost si la doctor acum cativa ani si mi-a recomandat sa dau doar cu alcool medicinal alb si iod. Acestea nu ma ajuta mai deloc. Iodul intr-adevar ca le usuca dar apar altele si altele si tot asa. Unele sunt dureroase. Am facut si naalize si nici eu numai stiu ce si nimeni nu stie sa ma ajute. Ce as putea sa mai incerc? Mi-e si rusine sa ies in lume la cum arat plin de bube pe fata. Multumesc !
1 comentarii
0
19-11-2010, ora 05:47
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Caguars,

Simptomatologia dvs. cutanată, descrisă evidenţiind o acnee prezentă concomitent cu o furunculoză, trebuie investigată în mod profund, ţinând cont de antecedentele dvs. medicale, de unele analize medicale (dacă nu le-aţi efectuat, cu siguranţă le veţi efectua) şi de manifestările clinice.
În ce oraş locuiţi? (vă întreb doar pentru a vă recomanda un medic din vecinătatea dvs.).
_
Ar fi indicat să consultaţi un medic dermatolog care să aibă şi competenţă în homeopatie clasică, pentru a fi examinat/ă şi tratat/ă corespunzător.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Furuncul - aspect, cauze, diagnostic și tratamentul corect
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  • Furuncul genital (în zona genitală) - aspect (diagnostic), cauze, tratament
  •