cosuri si anticonceptionale yasmine
buna seara, as avea si eu o intrebare si deasemenea o problema, timp de doi ania am luat marvelon 28, apoi am facut o pauza de anticonceptionale cu o vizita la medicul ginecolog, am avut si o amenoree de 1 luna, in urma careia mi-a prescris duphaston 10 zile, apoi am inceput sa iau yasmine, mai am 3 pastilute si termin prima folie, , , PROBLEMA, este ca m-am umplut de cosuri..ceea ce eu nu aveam..doar cate unul inainte de menstruatie nu stiu cum sa procedez... sa le schimb de luna viitoare cu marvelonul 28 care imi facea foarte bine..adika nu ma m simtit rau de la ele..sau nu stiu...HELP CU UN RASPUNS multumesc anticipat.
2 comentarii
0
01-12-2009, ora 23:42
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Consultaţi medicul dermatolog/ginecolog!
Anticoncepţionalele sunt foarte nocive (în general). Au şi efecte pozitive, dar...În organismul dvs. există un dezechilibru al raportului estrogen-progesteron, dezechilibru indus de contraceptivul pe care-l luaţi.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Anticoncepţionalele sunt foarte nocive (în general). Au şi efecte pozitive, dar...În organismul dvs. există un dezechilibru al raportului estrogen-progesteron, dezechilibru indus de contraceptivul pe care-l luaţi.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Desi endocrinologii si ginecologii lauda foarte mult produsul Yasmine, eu va spun din experienta altor paciente ca majoritatea au probleme de acest gen!
Fie reveniti la Marvelon, fie inlocuiti cu Laurina.
Fie reveniti la Marvelon, fie inlocuiti cu Laurina.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut