Criocauterizare HPV

Buna seara,
Am urmat tratament pentru simptomele HPV. Prima data a fost prin electrocauterizare si acum (a doua oara) prin criocauterizare.
Am fost informat ca veruca(sau oricare ar fi denumirea lor) o sa dispara in aproximativ trei zile. Din pacate, nu s-a intamplat asa.
Doresc sa stiu, fie de la cineva care a urmat aceasta procedura sau un dermatolog, cam in cat timp dispar, nu doresc in mod special sa repet procedura.
Tin sa mentionez ca nu am aplicat betadine si baneocin in mod constant. Ar putea sa fie aceasta cauza?
Multumesc
Am urmat tratament pentru simptomele HPV. Prima data a fost prin electrocauterizare si acum (a doua oara) prin criocauterizare.
Am fost informat ca veruca(sau oricare ar fi denumirea lor) o sa dispara in aproximativ trei zile. Din pacate, nu s-a intamplat asa.
Doresc sa stiu, fie de la cineva care a urmat aceasta procedura sau un dermatolog, cam in cat timp dispar, nu doresc in mod special sa repet procedura.
Tin sa mentionez ca nu am aplicat betadine si baneocin in mod constant. Ar putea sa fie aceasta cauza?
Multumesc
1 comentarii

Uneori trebuie repetat tratamentul (chiar si de mai multe ori). Asteptati minim o saptamana inainte sa reveniti la medic. Nu are nici o legatura cu betadina si baneocinul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 76hpv sfaturi
- 7hpv la barbati
- 20papilomatoza laringiana
- 3Am virusul HPV sau nu? Analize cu rezultate contradictorii
- 7rezultat Papanicolau
- 3Cat de grav este, mai ales daca ar fi HPV? Poate sa fie cancer?
- 3BTS (HPV) la virgini?
- 7Virusul hpv - informatii
- 2Infectie cu HPV - ajutor
- 19HPV high risk
- 1buna ziua!! am o intrebare.. virusul hpv se poate vindeca?
- 0Condiloame HPV
- 1ajutați-ma cu un sfat cu hpv
- 0Hpv tulpina 52 si sarcina
- 4Hpv56 A făcut cineva vaccin? Vreun tratament miraculos?
- 1HPV ORAL
- 0HPV se transmite și prin sex oral? eram în perioada de tratament
- 6Hpv, colposcopie, pap
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: