Criocauterizare HPV
Buna seara,
Am urmat tratament pentru simptomele HPV. Prima data a fost prin electrocauterizare si acum (a doua oara) prin criocauterizare.
Am fost informat ca veruca(sau oricare ar fi denumirea lor) o sa dispara in aproximativ trei zile. Din pacate, nu s-a intamplat asa.
Doresc sa stiu, fie de la cineva care a urmat aceasta procedura sau un dermatolog, cam in cat timp dispar, nu doresc in mod special sa repet procedura.
Tin sa mentionez ca nu am aplicat betadine si baneocin in mod constant. Ar putea sa fie aceasta cauza?
Multumesc
Am urmat tratament pentru simptomele HPV. Prima data a fost prin electrocauterizare si acum (a doua oara) prin criocauterizare.
Am fost informat ca veruca(sau oricare ar fi denumirea lor) o sa dispara in aproximativ trei zile. Din pacate, nu s-a intamplat asa.
Doresc sa stiu, fie de la cineva care a urmat aceasta procedura sau un dermatolog, cam in cat timp dispar, nu doresc in mod special sa repet procedura.
Tin sa mentionez ca nu am aplicat betadine si baneocin in mod constant. Ar putea sa fie aceasta cauza?
Multumesc
1 comentarii
Uneori trebuie repetat tratamentul (chiar si de mai multe ori). Asteptati minim o saptamana inainte sa reveniti la medic. Nu are nici o legatura cu betadina si baneocinul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8vegetatii veneriene (HPV)
- 53Despre mine!!! HPV
- 6hpv, rana pe colon
- 5Conizatie - necesara neaparat?
- 3infectia HPV - o s-o am tot restul vietii si pot face cancer de col uterin?
- 4HPV, o lamurire
- 10Ce alte cai de transmitere mai pot exista ptr virusul hpv?
- 7Cam de un an jumate am aflat ca am HPV si a luat si prietenul meu virusul
- 4care teste diferentiaza tulpinile HPV?
- 10Despre HPV
- 3HPV
- 4Infectie HPV-genotip 44
- 0Rana col uterin
- 0interpretare rezultat chiuretaj biopsic de endocol
- 1Condiloame HPV
- 2Hpv - cancer la gat
- 10Rezultate analize Hpv Saliva
- 1Contaminare cu HPV
- 3Rana col si am fost depistata cu HPV 16
- 1Lsil Hpv
Mai multe informații despre: infectia cu hpv