Cucui

15-03-2012
LoredanaBE
Nu este medic/terapeut
LoredanaBE
Buna ziua,

Acum vreo 10 ani m-am lovit la cap intr-un colt de usa. Mi-a aparut un cucui cam cat o aluna care nu a mai trecut intre timp, dar nici nu m-a deranjat. Cucuiul are o consistenta moale, e usor mobil si e localizat aproape de frunte. Problema e ca de cateva saptamani a inceput sa ma doara la atingere si sa fie usor rozaliu. Mi-a cazut mult par de pe varful cucuiului iar cel care incearca sa creasca la loc e incretit - pare ars. Care ar putea fi problema? Va multumesc anticipat pentru orice ajutor!
3 comentarii
0
04-04-2012, ora 12:59
LoredanaBE
Nu este medic/terapeut
LoredanaBE
Ok, pentru ca nimeni nu a rasouns, tot eu va dau raspunsul, dupa o vizita la doctor: este vorba de un chist sebaceu provocat de o trauma, adica in urma traumei au fost blocate canalele secretoare ale unei glande sebacee, ceea ce a rezultat in acumularea de sebum sub forma unui chist. De asemenea, durerea si roseata (si apoi mancarimile aparute) indicau o suprainfectie.
Am scos chistul acum o saptamana, prin interventie chirurgicala.
0
11-06-2013, ora 21:24
Ely T.
Nu este medic/terapeut
Ely T.
Eu am primit un telefon in cap acum cateva zile si tot asa, mi-a aparut un cucui cam cat o aluna, nu mi-a trecut inca si ma doare la atingere sau atunci cand imi prind parul.
Ma gandeam ca ar trebui sa mai astept cateva zile sa vad daca se retrage. Dumneavoastra ce parere aveti? Ar trebui sa consult un doctor?
0
23-09-2018, ora 18:13
RobeArmina
Nu este medic/terapeut
RobeArmina
Buna ziua am citit acum comentariul dvs in legătura cu telefonul primit in cap... am patit la fel miercurea trecută.. sunt îngrijorată sunteți ok?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.