cum poti uita?
buna.N.am mai scris demult dar sunt iarasi in momente grele si simt nevoia sa ma destainui cuiva.Unii dintre voi imi cunosc povestea, iar ceilalti o puteti afla din paginile anterioare.Ultima data cind am scri, eram hotarita sa.mi salvez casnicia, sa.l uit pe, , EL, , si sa merg mai departe cu optimism.Dar viata asta nu te lasa sa faci totul asa cum iti planifici.Nu pot sa.l uit ! Relatia noastra a incetat de aproape un an.Ne-am intilnit in iunie si am povestit despre multe lucruri.am aflat ca are pe cineva si intr-un fel m.am bucurat pt.ca nu merita sa, si traiasca viata de unul singur, dar mi.e greu sa ma gindesc ca e cu alta.Nu stiu de ce dar DOARE. Casnicia mea nu merge deloc bine:tot eu sunt cea care trebuie sa ma descurc cu toate, sotul meu fiind, , ocupat, , cu bautura.Chiar nu mai simt nimic pt.el decit dezgust.Cel mai greu e seara cind trebuie sa.i satisfac poftele pt.ca altfel incepe scandalul.Pt. el nu conteaza ca sunt obosita sau bolnava, trebuie sa.mi fac datoria de sotie.Nici nu mai tin minte cind am fost eu ultima data satisfacuta.Mi.e teama ca am ajuns frigida pt.ca nu mai simt absolut nici o placere.Dar acum a mai aparut o problema care nu ma lasa sa.l uit pe, , EL, , E vorba de un alt barbat care, in mod ironic, are acelasi nume, aceiasi meserie, aceiasi virsta, e casatorit si pina si felul de a vorbi e acelasi cu al, , LUI, ,. Ne cunoastem de mai multi ani si a incercat de mai multe ori sa stabileasca o altfel de, , relatie, , cu mine dar mereu l.am respins. Acum, de vreo luna, e tot mai insistent si faptul ca.l vad aproape zilnic nu ma lasa sa.l uit pe, , EL, , Nu vreau sa ma folosesc de un om ca sa.l uit pe altul dar ma intreb daca nu m.ar ajuta sa stau de vorba cu el, sa.mi descarc sufletul. Nu stiu ce sa fac pt.ca mi.e teama ca o simpla intilnire la o cafea sa nu se transforme in altceva.Si nu cred ca am puterea sa mai trec inca odata prin ce am trecut cu, , EL, ,. NU MAI VREAU. Oare acest om m.ar putea ajuta sa.uit pe celalalt?
2 comentarii
Sigur te-ar ajuta, doar ca...esti la trapez, gata sa faci un salt mortal, fara plasa,...esti sigura ca te va prinde?...Totusi, in situatia in care spui ca ai ajuns in casatorie, parca ar merita saltul. Problema e ca totusi pina la urma te va scapa din miini si vei ajunge iar jos, de fapt si mai jos decit esti acum... dar daca ai curajul sa privesti iadul, atunci ai curajul sa privesti si raiul. Hai sa nu fim ipocriti, viata are prea multe restrictii si da si multa durere celor care vor sa fie fericiti chiar in interiorul lor. Daca poti sa rezisti parerii de rau ca nu va fi cu happy end, atunci fa-o! Dar iti spun si inteleg ca o si stii, parerile de rau vor fi amare ca fierea si te pot destabiliza!... Dar tu-ti esti cea mai buna prietena, da-ti cel mai bun sfat!.. Bafta si incearca intr-un fel sa mai si te bucuri de viata!
Buna! Ce bine ar fi daca aducindu-ne aminte doar de lucrurile frumoase am putea numai sa zimbim si nu ne-ar napadi in acelasi timp regretele ca acele lucruri sau intimplari s-au dus si nu se mai intorc. Ce bine ar fi daca batrini fiind, n-am tinji dupa tinerete si doar ne-am bucura ca ne-am bucurat de ea!
Imi pare bine pentru tine ca ai avut curajul sa te intilnesti cu tipul acela si ca astfel te-ai lamurit. Ti-ar fi fost mult mai frustrant gindul ca poate iesea ceva ce-ti doreai si n-ai incercat.
De fapt ce ne dorim noi? Pe mine "G" nu m-a facut dependent de ea prin sex ci prin felul prin care-si manifesta dragostea. Avea un talent deosebit.. Chiar in noaptea cind ne-am despartit mi-a spus plingind ca ma iubeste mai presus decit pe maica-sa, dar dupa aceea n-a mai dat nici un semn.. nici macar de ziua mea de nastere. Acum vad ca am fost naiv si m-am lasat amagit.. dar... ce frumos era!
Nici tu nu pari altfel. Cred ca te intereseaza mai mult sa-ti fie atinsa acea struna a sufletului, struna care sa te faca sa ta manifesti cu ce ai mai bun in tine, sa dai ce ai mai bun in tine, sa te dezvaluie asa cum esti fara inchistarile dictate de societate, sa simti ca macar pentru cineva reprezinti daca nu totul, aproape totul! E minunat acest sentiment, este sinonim cu sentimentul pe care-l are un copil pentru parintii sai.. ei sint zeii lui!... dar ce putini dintre noi se pot bucura de acest sentiment la virsta adulta de la alti adulti. Cit despre Mos Craciun sper ca sa fie cel din anul acesta. Tare mi-as dori sa-mi treaca raul ce-l simt pina in Craciun, dar tare ma tem ca va trece ceva mai mult timp. Sint un pesimist... Apropo, stii care-i diferenta dintre un optimist si un pesimist?.. Optimistul e un prost fericit, iar pesimistul e doar prost! Cu speranta ca ne va fi mai bine iti urez sa ai parte de cit mai multe clipe fericite!
Imi pare bine pentru tine ca ai avut curajul sa te intilnesti cu tipul acela si ca astfel te-ai lamurit. Ti-ar fi fost mult mai frustrant gindul ca poate iesea ceva ce-ti doreai si n-ai incercat.
De fapt ce ne dorim noi? Pe mine "G" nu m-a facut dependent de ea prin sex ci prin felul prin care-si manifesta dragostea. Avea un talent deosebit.. Chiar in noaptea cind ne-am despartit mi-a spus plingind ca ma iubeste mai presus decit pe maica-sa, dar dupa aceea n-a mai dat nici un semn.. nici macar de ziua mea de nastere. Acum vad ca am fost naiv si m-am lasat amagit.. dar... ce frumos era!
Nici tu nu pari altfel. Cred ca te intereseaza mai mult sa-ti fie atinsa acea struna a sufletului, struna care sa te faca sa ta manifesti cu ce ai mai bun in tine, sa dai ce ai mai bun in tine, sa te dezvaluie asa cum esti fara inchistarile dictate de societate, sa simti ca macar pentru cineva reprezinti daca nu totul, aproape totul! E minunat acest sentiment, este sinonim cu sentimentul pe care-l are un copil pentru parintii sai.. ei sint zeii lui!... dar ce putini dintre noi se pot bucura de acest sentiment la virsta adulta de la alti adulti. Cit despre Mos Craciun sper ca sa fie cel din anul acesta. Tare mi-as dori sa-mi treaca raul ce-l simt pina in Craciun, dar tare ma tem ca va trece ceva mai mult timp. Sint un pesimist... Apropo, stii care-i diferenta dintre un optimist si un pesimist?.. Optimistul e un prost fericit, iar pesimistul e doar prost! Cu speranta ca ne va fi mai bine iti urez sa ai parte de cit mai multe clipe fericite!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie