cum sa_mi conving sotul sa nu mai bea?

30-12-2011
pestegabriela88
Nu este medic/terapeut
pestegabriela88
am o problema foarte serioasa cu sotul meu care din cand in cand bea, nu tot timpul dar si cand bea ma apuca nervii nu mai suport mirosul de alcool.avem o fetita de 5ani si nu imi place sa-l vada beat si sa ne vada certandu-ne si chiar uneori lovindu-ma stiu am gura mare il cert sa mai bea si de aici incepe cearta intr noi si in fata fetitei.nu mai suport vreau un sfat va rog cum imi pot indrepta sotul spre un drum fara viciul acesta al bauturi?si sa am liniste si armonie in casa ?va multumesc
2 comentarii
0
30-12-2011, ora 22:36
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
la inceput de An Nou,
iata ca, vin si eu cu o parere:
1. nu-l mai certa
2. cauta sa fiti mereu impreuna, sa NU aiba ocazia sa mai bea..sau...bea acasa?!?
3. da-i o ocupatie cu fetita: sa-i citeasca, sa o plimbe..etc..sau el NU face chiar NIMIC?!?
intrebare (sa stim cum iti e viata..?..cat poti scrie..):
- lucreaza si in ce domeniu?..in schimburi?
- bea acasa SAU oriunde e de baut?
- bea zilnic sau/si periodic?
- bea tarie SAU doar vin si bere?
- cand bea (de zici ca te si palmuieste CAND, nu taci din gura..)...este constient sau..vb. gura fara el?!/
Iti doresc sa-ti fie BINE!

Anul Nou Fericit!
p.s. daca vrei si poti,..raspunde...sa stie si altii, CE sfaturi sa-ti dea..asa cum rugai..
0
31-12-2011, ora 12:26
pestegabriela88
Nu este medic/terapeut
pestegabriela88
lucreaza program normal la depozit kaufland, bea periodic nu mereu se mai iveste cateodata sa stea la o bere cu colegi dupa program si daca mai simte nevoia sa bea contrinua acasa cu bere sau vin atat bea nu bea tarie, poate din cauza gurii mele iese cearta intre noi nu cred ca este constient cand da in mine ca a doua zi imi cere iertare si imi spune ca nu mai face si ii pare rau ca daca fc ca mn(...)era mai bine.de baut bea acasa a avut o perioada cand statea la bar cu prieteni si venea acsa noapte la 12 doar o perioada scurta. cu fetita se joaca dar prea putin cand vine de la munca vine obosit face un dus, manaca si se culca...bine daca nu are chef de baut cum se mai intampla uneori dar tot ce vreau este sa nu mai bea sau daca bea sa bea cu masura ceea ce el nu face cand bea nu se mai opreste si asta nu imi place la el ca de aici incpe cearta nu vreau sa ne despartim c atotusi aveam o fetita avem o familie ne iubim dar tot ce strica este viciul lui dac il pot numi asa.Astept in continure sfaturi sau critici sa pot merge mai departe multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul