Cum sa pierd mai putina apa?

10-05-2010
marinashu
Nu este medic/terapeut
marinashu
Am 1, 92 si 78 de kg. Fac cardio de 4 ori pe saptamana intens (ma pregatesc pt concurs). Pierd foarte multa apa, azi am pierdut 3, 7 kg. Ce pot sa fac ca sa transpir mai putin?
4 comentarii
0
12-05-2010, ora 21:55
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Incercati ceaiul de salvie, are ceva proprietati antisudorifice, detoxifiante, iar pt femei are si efecte pozitive de reglare hormonala ! Se foloseste 10-14 zile cate 2-3 cani (sau chiar un litru) /zi !
0
12-05-2010, ora 23:09
marinashu
Nu este medic/terapeut
marinashu
e la fel de bun si recomandat pentru barbati?
0
13-05-2010, ora 20:35
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Bineinteles ca e recomandat si pt barbati ! Plantele medicinale sunt unisex ! :)
Daca exista un dezechilibru in organism il regleaza daca nu, nu are actiune dar rau nu face ! Oricum actiunea este foarte fina de aceea se asociaza 2-3 plante cu efect asemanator !

Si in cazul dv ar mai trebui adaugat ceva eventual urzica pt a se face eliminarea pe cale renala si nu prin transpiratie ! Poate aveti o problema cu rinichii si transpiratia este un mecanism de compensare si atunci mai puteti adauga inca un diuretic de ex : ventrilica, coada-calului sau codite de cirese..

Multa sanatate !
0
19-05-2010, ora 12:42
Piulitzul
Nu este medic/terapeut
Piulitzul
draga sportivule de performantza, nu ai medic la echipa unde esti? si in plus...ca sportiv de performantza ar terbui sa stii ca e normal dupa un ANTRENAMENT INTENS sa pierzi 3 kilograme..pe care le recuperezi inapoi in cateva ore...dar numai sa bei apa...din ce imi zici mi se pare foarte normal sa pierzi atata apa la un antrenament..problema este sa mentii hidratarea corpului si in timpul antrenamentului. in rest... sper sa castigi :d
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce unii oameni transpiră mai mult decât alții
  • Remedii și sfaturi pentru transpirația abundentă, exagerată
  •