Cum să procedez ?
Stau cu parintii care m au crescut ….
Apar in viata mea cei care m au conceput … facandu ma un embrion atat … Apoi renunțând la mine
Nu stiu ce vreau
Vreau un om care sa ma iubeasca sa fac sex toata ziua.
Sunt nefericita
Imi doresc fericire
Ce sa fac cu cei care m au conceput ? Ii evit e in zadar … ii accept e in zadar … Deci nu stiu cum sa mai procedez..
Sa formeze o relatie o prieteni se tem cred sigur ptr ca nu vor mai mult decat sa i vad ca exista in viata mea … Futui ce am din asta ? Am obosit M am saturat … Spuneti mi ce sa fac ?
Apar in viata mea cei care m au conceput … facandu ma un embrion atat … Apoi renunțând la mine
Nu stiu ce vreau
Vreau un om care sa ma iubeasca sa fac sex toata ziua.
Sunt nefericita
Imi doresc fericire
Ce sa fac cu cei care m au conceput ? Ii evit e in zadar … ii accept e in zadar … Deci nu stiu cum sa mai procedez..
Sa formeze o relatie o prieteni se tem cred sigur ptr ca nu vor mai mult decat sa i vad ca exista in viata mea … Futui ce am din asta ? Am obosit M am saturat … Spuneti mi ce sa fac ?
2 comentarii
Eu as incerca sa ii cunosc si sa aflu motivele pentru care m-au dat spre adoptie.
Pentru inceput ai putea sa te intrebi ce faci zi de zi pentru a te apropia de ce iti doresti. Uneori e bineinteles mai usor de spus ca vei face ceva decat sa si faci. Tocmai de aceea poate fi de folos sa discuti cu un terapeut care sa te sprijine in drumul catre ce iti doresti.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme cu mama
- 7sunt confuza...
- 20Parintii si iubitul
- 18Casnicia impreuna cu socrii!
- 3parintii sunt impotriva prietenului meu
- 79Soacra mea m-a distrus sufleteste.
- 12certuri cu parintii
- 15Mama nu este de acord cu el
- 16Sa lupt? Sau sa renunt, ca si pana acum...?
- 18Sunt intr-o relatie dar parintii nu sunt de acord cu prietenul meu
- 3implicarea parintilor
- 1Alcoolism
- 9Probleme de comunicare cu adolescentul
- 13Mama nu accepta relația cu un roman
- 1Un sfat va rog - tatal meu ii trimite mesaje foarte urate logodnicului meu, îl jignește
- 7A venit timpul sa rup relatia cu parintii?
- 2Relatia adolescentului cu parinti divortati
- 6Divort dupa 25 de ani
Mai multe informații despre: relatia cu parintii