fratele/cumnata pot face ce vor cu mine?

26-04-2025
aur.trist@
Nu este medic/terapeut
aur.trist@
Am 50 ani, pot merge din naștere, o mai pe mama și am un frate/cumnată ( care au fost și sunt numai pentru interesul lor și sunt foarte avari) cu care voi rămâne ei pot face ce vor cu mine? Mă ajută să trăiesc, vreau să am pe cineva de încredere să-i spun TOT să nu facă ce vor cu mine, ce m-a făcut pun acest mesaj este că fratele nu vrea să mă ducă la bancă pentru că nu vreau să-i spun de ce vreau la bancă, nu știu dacă ce vreau vă spun legat de bani pot spune aici. Am încercat să iau legătura cu cei de la asistență socială le-am spus că nu pot decât mesaje și ei mi-au dat nr de tel să sun la ei să vorbesc cu psiholog avocat între orele... Ce bine fi dacă cei de la asistență socială ar vizita adulți cu dizabilități care sunt în fam să întrebe între patru ochi. Din cauza că nu am relații sociale nici măcar un prieten nu pot vorbi la tel, nu știu ce să vă mai spun, dar vă pot răspunde, tot timpul sunt trist și îmi vine să plâng... Nu pot face decât să aștept să-mi treacă viața…
1 comentarii
0
26-04-2025, ora 22:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
, , Dumnezeu nu ne lasă niciodată! Nu ne lasă niciodată, prin oricât de grele împrejurări am trece. Ori de-am fi bolnavi, ori de-am fi infirmi, ori de-am fi neputincioși, Dumnezeu nu ne lasă. Nu ne lasă nici Maica Domnului. Maica Domnului este cu noi și ne ajută, ne întărește, se roagă pentru noi, ne ocrotește și ne mângâie."

Părintele Teofil Părăian

Lasati-i sa aiba grija de dv, in continuare si incercati sa comunicati cu ei.
Daca au avut grija de dv. pana acum inseamna ca nu va vor raul.
Cineva care are grija de o persoana cu handicap e o persoana deosebita indiferent ce alte defecte ar mai avea.

Cititi Acatistul Sfantului Duh care e o rugaciune foarte mangaietoare ca sa va linistiti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul