Cum să procedez?

22-01-2015
noname908
Nu este medic/terapeut
noname908
Am întâlnit un tip de câteva săptămâni. Un tip super: de la început am fost de acord să ne cunoaştem pentru început. Am discutat, din ziua în care ne-am întâlnit, zilnic prin mesaje. M-am întâlnit cu el la un moment dat, iar el deja insista să mergem în oraş cu verişoara lui şi prietenul ei.
Au fost super-ok, el era super-îndrăgostit de mine şi la fel şi eu de el. Îi spusese maică-sii despre mine şi totul părea să decurgă ok, până când...i-am zis că îl iubesc. El a spus că nu se pune încă problema de iubire şi l-am aprobat. Eram doar entuziasmată & îndrăgostită şi i-am mărturisit asta. După câteva zile în care devenise distant mi-a spus că a fost prea mult pentru el te iubesc-ul ăla şi că ar trebui să ne împrietenim întâi apoi să trecem la un alt nivel. Şi l-am înţeles.
Dar de atunci s-a răcit iar eu i-am dat pace. După o săptămână în care nu mi-a vorbit defel, tot eu i-am scris şi am vorbit amical.
Îl plac mult pe tip, dar nu înţeleg mentalitatea lui. Am înţeles că pune preţ pe cuvintele astea, vrea o relaţie serioasă, dar..de ce nu poate trece peste şi să flirtăm ca până atunci?
Poate mă ajutaţi voi, care probabil aţi mai trecut prin aşa ceva. Nu cred că m-ar lăsa orgoliul să-i cedez din prima dacă se va întoarce, dar nici măcar nu ştiu dacă ar face-o, nu ştiu ce gândeşte.
3 comentarii
0
23-01-2015, ora 20:04
89Adina
Nu este medic/terapeut
89Adina
Comunicarea este cea mai importantă mereu chiar si in cazul tau.Nu iti vei da seama cum gândeşte daca nu găseşti niste modalităţi sa comunicaţi sa vezi ce doreste el de la tine, de la viata in general.Tu stai si te macini iar el e bine mersi, Nu mi se pare ok ca sa se strice totul dupa acel te iubesc.Ar fi trebuit sa se bucure si sa fie si mai ok dar inseamna ca el se teme de o relatie serioasă, e nehotărât si cu el nu vei fi fericita pt.k mereu va fi imprevizibil si tu te vei consuma ca oare acum ce are.Nu stiu ce varsta ai dar daca esti tânara, eu zic sa iti găseşti altul care sa te aprecieze cat ii vei spune cele doua cuvinte din suflet.Daca el te va dori cu adevarat, va veni el la tine, nu tu la el.
0
23-01-2015, ora 22:25
noname908
Nu este medic/terapeut
noname908
Între timp am discutat cu el şi mi-a spus că ne-am ataşat prea tare unul de altul şi că atunci când va fi vorba de o eventuală incompatibilitate între noi, despărţirea va fi dureroasă. L-am întrebat dacă ar vrea să vorbim în continuare însă la mesajul acesta nu mi-a mai răspuns. Fie e nehotărât, fie vrea să mă ţină de rezervă.
Oricum ar fi, nu e potrivit pentru mine.
Mulţumesc frumos, Adina!
0
23-01-2015, ora 23:38
89Adina
Nu este medic/terapeut
89Adina
Cu placere.E bine ca ai discutat cu el si ti-ai dat seama de unele lucruri.Asta nu exista ceea ce spune el, sunt dume de baieti care nu stiu cum sa se scoată gen..nu suntem compatibili, despărţirea va fi dureroasa etc.Ne gândim logic..si daca asa am gândi cu toţii nu ar mai exista relaţii si iubire.Si tu nu esti de rezerva.Daca te vroia iti rsp la msj si Iti dădea de înţeles ca te vrea.Ma bucur ca ti-ai dat seama ca nu e pt.tine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul