cum se manifesta o femeie in timp ce are orgasm?

12-04-2010
claudyaa
Nu este medic/terapeut
claudyaa
eu consider ca am avut orgasm dar prietenul meu zice ca il mint pt ca el nu a simtit asta si imi spune ca dak as fi avut orgasm trebuia sa elimin un lichid, un fel de ;;;sperma;; ma bate mereu la cap cu chestia asta. si as vrea sa stiu dak o femeie in urma orgasmului elimina un lichid ceva? cum se manifesta orgasmul?
2 comentarii
0
16-04-2010, ora 01:03
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
...Vad ca e specialist din moment ce a zis ca trebuia sa elimini un fel de SPERMA. femeia nu e ca barbatul aici.. si sa isi dea drumul cum isi da barbatul si chiar sa se vada ca la el...
O luam asa babeste, despicam firul umpic, cat putem EXPLICA IN CUVINTE, cand ai orgasm ai senzatia de excitatie puternica, te simti extrem de excitata, simti ca "explodezi", ti se "modifica" respiratia uneori, adica sa respiri mult mai puternic, ti se contracta vaginul de cateva ori, si dupa ar trebuii sa fi mult mai "fleasca" jos, relativ un lichid incolor, pe care de cele mai multe ori nu poate sa il distinga barbatul, [adica sa faca diferenta intre acea "umezeala" cand te exciti si orgasm, ca sunt aman2 asemanatoare..mult]... si adeseori un orgasm poate fi insotit si de niste "tremurici ", depinde de la femeie la femeie, dar sperma nu ai sa elimini, spunei si prietenului tau.. Sa auzim de bine.
0
08-07-2011, ora 00:27
greddy
Nu este medic/terapeut
greddy
Tipete, unghii in spatele lui, parca simti ca zbori.. Pana acum pariam ca orice barbat isi poate da seama cand o femeie are orgasm.. Insa vad ca ma insel.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: