Cuplu in impas
Am 24 de ani si sunt cu un baiat intro relatoe de 3 ani jumate. El are 25 de ani. In ultimul an relatia nosatra nu merge. Eu ma simt neimplinita alaturi de el si desi ma sint asa incerc sa repar relatia. Am plecat de unde stateam impreuna. Am o luna jumate de cand numai stam impreuna. Noi stand in anglia, eu am venit in romania. El a fost in romania de craciun dar ne am certat foarte tare. Acum dupa o luna stand in casa si gandinduma la ce e bine sa fac simt ca numai pot sata in situatia asta. El vrea sa ma intorc la el dar nu imi poate promite ca se va schimba. Zice ca el este asa si ca nu poate promite ceva ca dupaia sa il trag la raspundere ca nu a respectat ce a facut. Neintelegirile au plecat de la fratele lui cu care nu ma inteleg. Cu faptul ca nu imi ia cadouri nu ma simt iubuta. Este foarte rece cu mine pentru ca asa este el de fire. Lui iau murit parintii acum 4 ani. Si acum sunt in romania si as vrea sa ma intorc la el dar imi eate foarte teama. Cred ca relatia asta nu va dura. Dar este foarte greu sa ma despart de el. El nu stie ce sa faca. Nu imi spune nimic din ce simte. Ne certam de un an de zile si nu reusim sa ne intelegem. Avem caractere foarte diferite.el e mai calm mai linistit inca nu stie ce vrea de la viata. Iar eu am un fel de plan setat cu ce imi doresc de la viata. Nu vreau sastau blocata intro relatie si sa realizez cat de mult rau mi am facut peste ani. E si greu sa ma despart. Ce e de facut?
1 comentarii
Bună! Dacă aș fi în locul tău, nu m-aș duce. Cât timp nu știe nici măcar ce să facă cu viața lui, nu cred să știe ce să facă cu tine. Ținând cont de faptul că ai apărut în viața lui după un eveniment traumatizant poate și-a găsit alinare cu tine și îi e teamă că pierde oameni dragi. Despre iubire aș putea spune că nu se dovedește prin cadouri. Cred că gesturile mici sunt mai importante.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie