curatare ureche

Am o nelamurire in legatura cu o ureche infundata, luni(12.08.2013) am fost la o clinica de stat ORL pentru ca imi simteam urechea infundata si banuiam ca am otita, mi s-a recomandat ciprinol(o pastila la 12h), tobradex de 3 ori pe zi cate 2-3 picaturi, si compresa cu rivanol, aseara am fost la un spital Dr. D. Hociota pentru ca mi se infundase urechea si ma durea putin, doamna doctor mi-a facut o curatare si mi-a spus ca am otita externa micotica, asa mi s-a spus si la polimed cand am fost dar fiindca am simtit urechea infundata ieri m-am dus la panduri pentru ca sunt deja la a 6 a zi de tratament si nu stiu daca era ok s-o simt infundata, tratamentul mi se va termina duminica seara dar mi s-a mai dat o reteta cu clotrimazol si alcool boricat timp de 14 zile ambele, intrebarea mea este urmatoarea, cum imi pot curata urechea acasa in timpul tratamentului, desi acuma o simt iarasi infundata si voi urma tratamentul recomandat dar nu stiu exact la cate zile trebuie sa ma duc pentru o curatare sau daca ma pot curata acasa, mi s-a recomandat sa pun cateva picaturi de apa oxigenata pana sa aplic tratamentul cu picaturi (dimineata si seara trebuie sa-mi torn picaturile). Va multumesc si astept un raspuns.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 68Surditate brusca
- 9disfunctia tubara
- 20nu mai suport bubuielile in ureche !!!
- 10Ureche infundata, zgomotele de fond le aud foarte incet
- 3Cofoza urechea dreapta
- 20am ceva in ureche.
- 16Timpan spart?
- 9Tinitus redeclansat
- 10Umflaturi in spatele urechii
- 31Otita la urechea dreapta de mic copil
- 7ureche infundata
- 2Ganglion inflamat langa ureche
- 2Se infundă des urechea.
- 2La înghiţire aud pocnituri în urechea dreaptă
- 12ma doare urechea si e ceva umflat dupa ureche