Da-mi un sfat te rog
Am avut o relatie de 9 luni cu un baiat.si am inceput sa ne certam tot mai des...primeam eu mai demult niste telefoane de la niste baieti, atunci ne-am certat prima data, dupa aia eram pe colidoru scolii si vb cu un coleg ma tinea de mana si imi explica, a spus prietenul meu k il insel si bla bla bla, iar acum de craciun l-am sunat eram amandoi cu clasa la colindat si vb foarte rece cu mine, atunci mi-a zis k nu mai vrea sa fie cu mine ca imi bat joc de el, ca stau cu nu stiu ce coleg de al meu, iar el era bat si a inceput sa imi loveasca 3 colegi din clasa.in relatia noastra de 9 luni nu am avut voie sa ies in oras cu fetele, sa vb cu ce-a mai buna prietena de-a mea. sa vb cu ceva baiat, sa ies afara fara stirea lui, si eu fac doua sporturi volley si basket.facea figuri cand mergeam la antrenamente. mai ales la volley imi zicea ca sa nu ma duc sa stau cu el, , , , spunetim ce ii mai bine sa fac? sa mai insist sa ma impac cu el? sa ii mai dau sms si sa il mai sun?sau sa ii dau pace si daca vrea sa se impace cu mine. sa ma caute? help me pls:X
1 comentarii
Nu este bine sa te sfatuiesc, sa ma bag.
Convinge-l bine pe el, ca nu te iubeste suficient - chiar daca nu-i asa.
Stii de ce? ca sa nu-l faci sa sufere, ca sa nu ucizi iubirea.
Sa-l citesti pe Serghei Nicolaevici Lazarev - "Diagnosticarea karmica", 12 volume, costa 5 mil. vechi, dar este cartea vietii - este superexplicarea bibliei, este o carte psihologica, medicala, tot ce are un om nevoie - scrisa de un medic rus cu capac. paranormale si clarvizionar de exceptie.
Acolo iti explica - de aceea, ca sa nu-l faci sa sufere, sa-i induci aceasta idee nu ma iubesti suficient. Mediteaza, este o pb. f. serioasa.
(eu, ai inteles, e doar opinia mea, eu l-as lasa; esti tanara, adolescenta, ai tot timpul inainte)
Convinge-l bine pe el, ca nu te iubeste suficient - chiar daca nu-i asa.
Stii de ce? ca sa nu-l faci sa sufere, ca sa nu ucizi iubirea.
Sa-l citesti pe Serghei Nicolaevici Lazarev - "Diagnosticarea karmica", 12 volume, costa 5 mil. vechi, dar este cartea vietii - este superexplicarea bibliei, este o carte psihologica, medicala, tot ce are un om nevoie - scrisa de un medic rus cu capac. paranormale si clarvizionar de exceptie.
Acolo iti explica - de aceea, ca sa nu-l faci sa sufere, sa-i induci aceasta idee nu ma iubesti suficient. Mediteaza, este o pb. f. serioasa.
(eu, ai inteles, e doar opinia mea, eu l-as lasa; esti tanara, adolescenta, ai tot timpul inainte)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie