daca cineva intelege situatia...sa ma dumireasca si pe mine
Trec prin cea mai grea perioada din viata mea.Am 23 de ani si acum 4 ani am cunoscuto pe iubita mea.A fost o poveste de dragoste frumoasa.amandoi aveam cate o relatie cand ne-am cunoscut.eu nu eram atata de implicat in relatia de atunci si oricum vroiam sa o inchei.in schimb iubita mea avea o relatie de 4 ani cu un tip mai mare decat ea.relatia nu era nemaipomenita ea sufera din cauza lui ca era mai indifferent cu ea, ....ma rog intervenise monotonia.Eu nu m-am bagat intre ei i-am spus ca ii dau timp sa resolve relatia care o avea cu el si sa decida cu cine ramane.dupa 1-2 luni a ramas cu mine.inceputul a fost greu pt ca nu mai scpam de fostu prieten, parinti ei erau suparati si nu prea intelegeu de ce atata tambalau etc.toate bune si frumoase.in acesti 4 anis I ceva am trait alaturi de ea cei mai frumosi 4 ani din viata mea.am fost alaturi de ea la bine si la greu si ea la fel.toata lumea ne vedea casatoriti si eu de altfel imi doream si simteam ca ea este aleasa mea.eu in ultima perioada m-am cam racit de ea fara sa vreau nu mai eram asa sentimental.(greseala mea)ea de altfel astepa sa fac eu ceva sa remedies situatia si nu sa implicat atat cat trebuie.In rest relatia era ok eram alaturi unu de altu ne intelegeam etc pana in ultima zi. Acum aprope 2 sapt am avut o discutie la tel si i-am spus ca simt ca nu mai ma iubeste.mi-a spus ca e ceva in neregula intre noi si sa lasam o periada sa ne dumerim sa fim mai despartiti.in doua zile ma sunat si mi-a spus canu mai putem fi impreuna si nu pot sa mai fac nimicsi ea nu mai ma iubeste si nu mai simte nimic pt mine.si mia spus ca ea sa intalnit cu fostu prieten de acum 4 ani si sia dat seama ca mai simte ceva pt el dar nu e sigura de ce vrea sa faca .......cu toate astea ea déjà se intalneste cu el si si ies in oras.Deja le-a spus parintilor de el si nu o mai intereseaza ca eu stiu toate astea.mentionez ca in acesti 4 ani nu am avut probleme de fidelitate nici eu nici ea si mi-a jurat iubire.se poate sa uiti o persona asa repede si sa nu mai simti chiar nimic.?se poate ca dupa 4 ani sa iti refaci asa repede viata cu o persoana?sincer sunt distru psihic si vizic....am cam luato razna pt ca nu imi dau seama defapt ce sa intamplat in acesti patru ani si cum a putut sa se schimbe atat de mult in doar 2-3 zile.ea era foarte atasata de mine si de familia mea.....faceam totul impreuna, cum o avea puterea sa faca 2 barbati sa sufere atata.mentinez ca ii pare rau ca sufar si e ingrijorata de starea mea..eu sunt in stare de soc si nu imi revin.numai pe ea o am in cap si nu pot sa mai ma gandesc la altceva.nu mai muncesc nu mai gandesc altceva etc.astept pareri.O iubesc si i-am implorat o a doua sansa
1 comentarii
Aceasta fata nu te-a iubit niciodata!La varsta pe care o ai, este prematur sa fi in "stare de soc"pentru nimik!Consider ca asa zisa relatie a voastra nici nu a existat pentru ea!
Ia-ti viata in piept si descopera-i frumusetile!
Nu se merita!Ea ti-a raspuns prin atitudine, la nenumaratele intrebari pe care ti le pui!Da, atata timp cat nu au existat sentimente, stergi foarte repede cu buretele 4 ani de convietuire!
Ia-ti viata in piept si descopera-i frumusetile!
Nu se merita!Ea ti-a raspuns prin atitudine, la nenumaratele intrebari pe care ti le pui!Da, atata timp cat nu au existat sentimente, stergi foarte repede cu buretele 4 ani de convietuire!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie