daca ma iubeste de ce ma face sa sufar???
buna..am o problema pentru mine inseamna grava...chiar daca inca suntem adolescenti de 19 ani...eu sunt in italia fostul meu e in romania..am fost impreuna aproape un an cand mergeam acolo in vacante..dar el e foarte gelos de la un timp..mam intors in italia la inceputul anului si dupa un timp neam despartit...ne tot certam si dupa aceea..el ma cauta imi spunea ca ma iubeste si dupa 2 zile iar numai vorbea cu mn...si tot asa imi facea..normal ca eu il credeam si ma bucuram cand zicea k sunt totul pentru el...zice ca din cauza geloziei e asa..probl e ca am fost prima lui fata si el primul baiat...din cauza asta credeam ca ma iubeste dar nu mai stiu..sunt in ceata..nu as putea sa il vad cu alta mai bine stau cu el si daca nu e iubire..mia vorbit urat eu la fel..dar la sfarsit tot neam impacat..acuma mie frica sa nu isi gaseasca alta..sa ma astepte sa vorbim..conteaza sa fi prima pers in viata celuilalt???nu e bine nici daca il caut nici daca nul caut...dati-mi un sfat va rog mult...vroiam sa merg in tzara sa ma razbun ca ma facut sa sufar...e bn ce fac??si apropo e foarte incapatanat si orgolios
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie