daca o femeia care nu realizeaza orgasm dar doreste sexul

20-05-2009
adinacovaci
Nu este medic/terapeut
adinacovaci
doresc o viata sexuala si nu-mi displace nimic din ceea ce fac in pat dar cred ca am o problema in concentrare si din cauza asta nu aung sa fac un orgasm sau cel putin ceva cum cred eu ca ar trebui sa fie acel orgasm, sotul meu ma acuza pentru acest lucru si vrea sa ies neaparat din viata lui, voi ce credeti dupa 18 ani e pur si simplu mai bine e sa plec????ma acuza ca cu altul pot atinge acest lucru dar asta nu e adevarat si nu crede ca pot avea o problema medicala
4 comentarii
0
20-05-2009, ora 22:52
iuliutz
Nu este medic/terapeut
iuliutz
Pai, cu altul ati incercat si puteti ajunge la orgasm?
Parerea mea este ca ati gresit cand i-ati spus ca nu puteti ajunge cu el la orgasm, el intrerpretand cel mai probabil sub forma de acuzatie.
Nu cred ca este bine sa cereti sfaturi pe un forum daca e mai bine sau nu sa va despartiti, deoarece lumea nu cunoasta situatia familiata si nu poate da un sfat concret.
In strainatate se practiaca pentru aceasta terapai la un sexolog dar in Romania, nu ne permitem de cele mai multe ori un concediu decent, decum sa mergem la terapie.
Bafta, si nu luati decizii pripite
0
21-05-2009, ora 10:26
dear
Nu este medic/terapeut
dear
buna adina
dupa 18 ani de casnicie ar trebui sa sti daca ai orgasm sau nu.sotul tau sa te ajute sa ajungi la el, nu sa te acuze.cred ca nu este timpul sa te resemnezi si sa iesi din viata lui atita timp cit nu faci totul sa-ti salvezi casnicia, numai ca el ar trebui sa te inteleaga si sa doreasca acelasi lucru.poate trece printr-o perioada mai dificila cauta sa il intelegi tu pe el, fi mai inteleapta.poti sa si mimezi orgasmul daca asta il face nefericit.sti cica e demonstrat stiintific ca barbatii nu sunt monogami cine stie ce e mintea lui dar sigur toate astea pleaca de la un motiv sau de la o nemultumire.exista foarte multi factori care perturba armonia intr-un cuplu;incearca sa ii creezi o ambianta placuta acasa si sa incerci sa afli ce se petrece in sufletul sau numai comunicind veti reusi sa treceti peste perioada de criza.eu sper ca o sa reusesti sa te faci ascultata si iti doresc mult noroc!
0
21-05-2009, ora 14:43
adinacovaci
Nu este medic/terapeut
adinacovaci
pentu dear si iuliu, mc ptr sfaturi, iuliu are perfecta dreptata cred ca am gresit cand am zis acest lucru dar am crezut ca ma va auta sa depasesc situatia ; dupa el a si incercat sa ma autedar fara noroc ; dar dupa mine cred ca numai a facut o fustrare pentru el si pentru mine un stress care nu ma auta cu nimic;incerc din rasputeri sa remediezi situatia ptr ca cred ca atractia psihica e mai importanta decatorice dar se pare ca nu mai pot face nimic, plus imi aduce acuzatii f care daca nu vrea nam cum sa-l conving ca nu sunt ad.
0
23-05-2009, ora 03:48
agnana manole
Nu este medic/terapeut
agnana manole
Noi femeile din anumite motive ajungem sa ne pierdem acel placut orgasm dar totodata din dragoste pentru partener producem acel orgasm care defapt nu exista numai ca sa fie bine.Stii chestiile astea se discuta cu partenerul o data a doua oara dar dupa aia e bine de tinut pentru tine pentru ca apar probleme in familie. Nu cred ca ati vrea sa arucati pe fereasta 18 ani ? Nu cred ca si el ar vrea odata ce viata sexula si placerea inca mai exista din partea lui.Eu dac asi fi in o asa situatie asi veni cu lucruri noi in dormitor se gasesc atitea jucari si lubrifiante care su siguranata pentru viu amindoi ar fi bine venite.Nu te jena de metode noi e sotul tau si ii va place te asigur.Luati un film porno si studiati cind sunteti singura acasa sa vedeti cam ce var excita in mod deosebit si atuci gasiti modalitatea indemnindu-va partenerul sa faca acel lucru sau si cel mai bine vizionati anmindoi nu veti rezista cu siguranta.Romanu are o vorba, """gospodina, doamna pe strada si curva in pat.Ia incercati sa indepliniti astea trei zicale si sunt sigura ca o sa fie bine.Bafta multa !!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: