Daca toată lumea ar citi cartea asta.

29-01-2021
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Psihologii își vor pierde joburile sau mai bine zis clienții daca toată lumea ar citi cărțile lui Norman Vincent Peale mai ales'Forta gândirii pozitiva ce, carte best-seller international și cu un impact major în lume de când a apărut de prin 1950.Dar și celelalte cărți de acest autor sunt excelente și sigur va veți gândi de două ori daca mai dați 150 lei per ședința la un psiholog.Deci daca citiți Forță gândirii pozitive nu mai aveți nevoie de psiholog sau mult mai puțin.
Cartea "Poți să îți vindeci viața" de Louise L.Hay și cartea Dieta Gândirii pozitive de Norman Vincent Peale, cei ce suferitibde anxietate, atacuri de panica, depresyecsi anumitebm fobii o sa *contribuiți indirect" la falimentul cabinetelor de psihologie, psihoterapie..căci cartile acestea 2 fac cat vreo 20 la sedinte psiholog și ieșiri mai ieftin cu doar vrei 80 de lei +transport cat costa ambele cărți împreună.Deci eu zic că e o afacere mai profitabila decât să dai 150 de lei în fiecare săptămână sau chiar de 2 ori pe saot, cum te cheamă unii.Osihologii sunt scumpi și de multe ori inutili, mi-a zis un medic psihiatru în trecut.Si mi-a mai zis că depresia nu o vindeca psihologul cu doar pastilele..si Dumnezeu.Iar amcartea lui Norman Peale îl are pe Dumnezeu că vindecator și promotor decreralia prin credință.
5 comentarii
0
29-01-2021, ora 19:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu ai de unde sa stii. Pe unii ii ajuta sedintele la psiholog pentru a depasi anxietatea si depresia.
0
31-01-2021, ora 10:12
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Areddos

Inteleg ca dupa ce ati citit cartile v-ati vindecat, nu? Si stati pe aici, pe acest forum, doar asa, de distractie?
1
01-02-2021, ora 07:58
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Domnule Pescari Valentin, ce zic mai jos este valabil și pentru psihologi pentru că unii dintre voi cer sume exorbitante..Luați exemplu de la ei:

Știați că există doctori în istorie care nu au luat niciun ban in schimbul serviciilor și tratamentelor medicale pe care le ofereau?
Aceștia sunt medicii Cosma și Damian care erau creștini arabi laici și au devenit Sfinții Cosma și Damian cu voia lui Dumnezeu și mai ales datorita că tratau și vindecau gratis, gratuit fara sa ceara un bănuț macar?
Ei bine, aceștia sunt adevărații doctori nu ceea ce avem în ziua de azi care cer sume exorbitante ori pentru ei ori pentru clinica?
Sincer, ii apreciez pe acești Sfinți fiindca reprezintă cinstea medicinei și adevărații doctori pe Pământ, cum le mai scrie in ortodoxie despre ei, ei și fost doctori fără de arginți.
Ce părere aveți de asta?
0
02-02-2021, ora 13:05
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Oare si tu lucrezi benevol la fel cu cei ce ii pomenesti mai sus?
Daca nu lucrezi benevol poate nu strica “sa-i lasi pe altii sa arunce mai intai piatra”.

Cartile pot fi un sprijin util insa nu pot inlocui psihoterapia, oricat de mult ar vrea unii asta - chiar si daca e psihiatrul tau ce nu avea o parerea buna despre unii psihologii.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
0
28-03-2021, ora 10:55
Alexandra 30
Nu este medic/terapeut
Alexandra 30
Mă alătur lui nesquik99 și susțin afirmațiile lui în totalitate!!! Și aș vrea să răspund cu respect dlor doctori că cei care s-au vindecat de problemele lor prin voința proprie (fara ajutorul vreunui specialist) vin pe acest forum tocmai pt a ajuta alte persoane care nu știu ce să facă în legătură cu problema lor. Sunt de părere că, dacă toți cei care s-au vindecat singuri ar veni și și-ar spune povestea, aproape am reuși să eradicam aceste boli îngrozitoare. Din păcate cei care spun că aceste probleme se rezolva doar cu ajutorul specialiștilor ori sunt ei acei specialiști( si interesul știm cu toții care este) ori, sunt cei disperați, ușor de manipulat. Ceea ce vreau sa accentuez e faptul că orice persoană care a experimentat și a trecut prin și apoi peste îngrozitoarele stări, e dispus să ajute gratuit pe oricine, oricând și la orice ora. Eu sunt o persoana care s-a vindecat citind cărți și aplicând metodele spuse de dualtrax căruia îi sunt din toată inima recunoscătoare pt că mi-a redat viața. Depresia, anxietatea, atacurile de panica SE VINDECA PRIN VOINTA PROPRIE!!! SI daca mergi la psiholog și te simți mai bine tot despre voința ta este vorba dar o faci mult prea scump. Nu am luat medicamente pt depresie deși am trăit cu ea 17 ani ! Nici eu nu credeam că mai am scăpare dar, îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că ma trimis aici pe forum unde oameni cu suflet mare vin să întindă gratuit o mana de ajutor celor aflați în suferință. Depinde daca dorești cu adevărat să primești ajutorul!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul