de cativa ani e foarte slaba, nu se poate ingrasa deloc

16-08-2008
tunad4
Nu este medic/terapeut
tunad4
Buna seara,

as dori un sfat daca se poate!
am o cunostinta mai veche si de cativa ani e foarte slaba, nu se poate ingrasa deloc are glanda zice ea a mai luat niste vitamine niste alea...
intrebarea mea este urmatoarea : a fost cineva dintre dvs. in situatia asta? sau aveti cunostinte de genul asta ? daca da, haideti sa ajutam si aceasta persoana va rog mult ; daca exista vreun tratament de care stiti ceva concret ca a dat roade s.a.m.d.
va multumesc anticipat !
5 comentarii
0
16-08-2008, ora 00:00
Dr. Radu Botezatu
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Radu Botezatu
Precis aceasta persoana trebuie sa consulte un medic specialist. Daca dumneaei se stie cu probleme la glanda tiroida, probabil este un hipertiroidism si ar trebui maria doza de tyrosol, daca ia asa ceva. Oricum din vorbe nu se poate pune diagnostic in medicina.
Numai bine
0
16-08-2008, ora 00:00
Ana Cristea
Nu este medic/terapeut
Ana Cristea
Stimate domn, cu hormonii nu e de joaca! Dozele medicamentelor se stabilesc in functie de persoana. Dar in primul rand doamna in cauza trebuie sa afle DACA sufera cu glanda (tiroida)! Pentru aceasta cel mai indicat este sa mearga la un endocrinolog! Numai bine!
0
17-08-2008, ora 00:00
dora_dora490
Nu este medic/terapeut
dora_dora490
pt tunad4, o prietena a mers de ceva timp pe la medici, pt dereglari hormonale, dar nu prea s-au vazut rezultate in urma nenumaratelor tratamente, acum consuma si ceva natural in urma caruia simte deja rezultate pozitive.
0
18-08-2008, ora 00:00
tunad4
Nu este medic/terapeut
tunad4
glanda tiroidala are sigur pt ca asta stie si ea;in legatura cu hrana.consuma numai hrana rece, rar o supa sau ceva gatit.
mai astept si alte opinii
multumesc mult
0
05-11-2008, ora 18:55
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
In primul rand trebuie stabilita cauza.O vizita la medicul de familie initial pentru recomandarea unor analize sanguine si coproparazitologic si chiar examene endocrinologic, psihologic daca se descopera a fi cazul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: