De ce este condamnata sinuciderea, Dumnezeu exista?!

27-04-2015
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Am gresit, trebuia la boli psihice nu aici, deschid acolo.
60 comentarii 12 Înainte ›
0
27-04-2015, ora 23:50
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
DUMNEZEU ne-a dat viata ca sa traim si nu a delegat pe nimeni care sa tina socoteala cine si cat va trai, asa ca a lasat la indemna nostra aceasta decizie numai ca sinuciderea este o cruzime adusa vietii si deasta o incrimineaza TRIMITIND-UL PE SINUCIGAS IN IAD, SI SA NU AIBE PARTE LA SLUJBA SI SA FIE INGROPAT LA PERIFERIA CIMITIRULUI pt ca nu este demn.
1
29-04-2015, ora 20:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dupa moartea fizica a trupului, care este trecator, prin orice metoda, sufletul care este vesnic ia o singura directie:

a. Raiul

b. Iadul

Prin sinucidere nu se incalca numai una din cele 10 porunci, aceea de Sa nu ucizi... concluzia: cum sa te duci in Rai cu ingerii si sfintii daca ai incalcat aceasta grava porunca sau altele pe care le-a incalcat acea persoana ?

Atentie ca Iadul este descris de unii sfinti nu neaparat ca niste flacari intermitente ci si ca pe o stare de depresie, deznadejde, sfasiere a sufletului de n-spe mii de ori mai accentuata decat ce se cunoaste pe Pamant.

Ai grija sa nu cazi din lac in putz.
0
03-06-2016, ora 00:47
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Si pana la urma hai sa o luam logic, in afara de faptul ca nu e nici o dovada reala ca exista aceasta porunca, ca exista raiul sau iadul si niciodata nu se va demonstra asta clar si concret, de ce n-ar vrea sa faci asta ?
Adica de ce sa nu dea voie sa alegem, ca asa e democratic zic eu, sau daca nu vrea sa facem asta, sa asigure si o viata cat de cat decenta sa nu fie motive de asta, ca un om care e okey cat de cat, nu se gandeste acolo clar.
Ce zici tu se numeste nazism, nazism = sclavie, s-a luptat atata ptr democratie, asa ca e cazul si in asta sa fie democratie.
Daca vrei ca cineva sa cumpere de la tine nu-i interzice sa se duca in alta parte, ofera-i ceva de calitate ca sa vrea singur sa vina la tine sa cumpere, asa e normal, altfel nu ai nici un drept sa faci ceva contra aluia.
0
03-06-2016, ora 15:34
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@Costy2008: Salve! Daca exista intr-adevar o forta supranaturala ce exista dincolo de timp si spatiu, pe care am putea-o numi oricum dorim si daca interpretarea mecanicii cuantice, sau cea a cosmologiei, privind existenta Multiversului(un numar infinit de Universuri, paralele sau nu, si totodata existenta mai multor dimensiuni decat cele 3 percepute de noi), este adevarata, atunci existenta unui loc precum Raiul si Iadul devin posibilitati.De fapt, ar putea exista o infinitate de Raiuri si Iaduri, personalizate.De asemenea, daca ipoteza ca virgula constiinta este ceva separat de creier, o componenta fundamentala a Universului, ce continua sa existe si dupa moartea trupului, este adevarata, atunci sunt sanse destul de mari sa ajungem in unul din locurile mai devreme mentionate, dupa moarte.Experientele NDE sugereaza acest lucru.Acum, de ce ar trimite Divinitatea sufletele rele si cele ce se sinucid, intr-un loc precum Iadul?!Parerea mea este ca nu Divinitatea le-ar trimite acolo, nu Divinitatea le-ar pedepsi atat de aspru, ci practic ele se indeparteaza de Divinitate, de Sursa, prin gandurile si faptele lor, si astfel ajung in asemenea locuri dezolante.De fapt, majoritatea oamenilor se afla in astfel de locuri dinainte sa moara, si nici macar nu constientizeaza acest lucru, fiindca Raiul si Iadul e in fiecare din noi, iar constiinta este "portalul" prin care le accesam...(asta am spus-o de la mine)Cu alte cuvinte, se abat de la drumul ce duce "acasa" si ajung in "locuri straine"...

Acum, pt a fi cu adevarat convins de aceste lucruri, eu ma gandeam sa imi induc un stop cardio-respirator, prin hipotermie controlata...Adica, sa pun apa in cada, la un anumit nivel astfel incat sa nu ma inec, iar apa sa o aduc la o temperatura de aproximativ 10 grade celsius, cu ajutorul cuburilor de gheata.De asemenea, sa am un sistem de incalzire automata a apei la temperatura de 37 de grade, asta dupa un anumit interval de timp setat de mine.La o temperatura a corpului de sub 30 de grade celsius, teoretic ar trebui sa intru in stop cardio-respirator, ceea ce ar trebui, cel putin teoretic, sa ma transforme in "ingeras" sau "dracusor", sau ceva intermediar. :)) Dupa aproximativ 20 de minute de la instalarea stopului cardio-respirator, sistemul automat de incalzire a apei va porni, apa va ajunge la temperatura de 37 de grade, organismul va ajunge si el usor la aceasta temperatura, conform principiului intai al termodinamicii :)), iar apoi trebuie sa ne rugam de acolo de unde vom fi, pt restabilirea pulsului(mai ales daca Dracu ne piaptana :)) ). Sunt situatii in care pulsul se restabileste de la sine, sau sunt situatii in care va trebui resuscitare, prin masaj cardiac si/sau defibrilare.De aceea, experimentul ar fi indicat sa se faca intr-un cadru organizat(de preferat, cu paramedicii la usa, sau cat mai aproape de usa)... :))

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.:)) Sper ca ti-am raspuns la intrebare...
0
03-06-2016, ora 16:13
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Costy, gandeste-te la Divinitate ca la un angajator, caruia tu trebuie sa ii aduci "roade bune", pt a te tine in continuare in "functie", pt a-ti da sa mananci.Bineinteles, poti alege sa fii "liber profesionist", dar iti asumi riscul de a da "faliment", fiindca fostul tau "sef" detine "monopolul"... :))
0
03-06-2016, ora 22:39
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Eu nu sunt angajatul nimanui, am dreptul democratic sa aleg sa fac ce doresc fara ca cineva sa aiba vreun drept sa zica ceva atat timp cat nu fac rau la nimeni, aia e inventie ce ziceti voi acolo, dar mi se pare si normal sa ai dreptul de a alege, repet, ce ziceti voi se numeste nazism ca acolo era asa, erai obligat sa faci ce zic ei, altfel te omorau, pai ce-i asta ?! Comunismul era mai bun de 2-3 ori ca nazismul.
In Germania nici nu ai voie in gluma sa porti uniforma nazista ca te poate amenada sau aresta, asa de rai sunt nazistii, si asta s-a tinut minte in istorie si de aia s-a interzis asta, deci e groaznic ce zici tu acolo si sa ti se mai para si normal, desi nu e nimic, dar zic doar daca prin absurd ar fi.
Si chiar daca ar fi, trebuia sa dea o viata normala ca sa fie omul multumit sa nu aleaga ceva nasol, asa ca tot sefu ar fi de vina, nu-mi da motive sa pun punct si voi alege sa nu, evident.
Adica la altii le dai frumusete, sanatate, inteligenta, au o viata normala si aleg sa traiasca, mie si la altii da boala, stari urate, de s-a ales prafu de viata si mai are si pretentia sa nu aleg nu, e o aberatie asta.
Daca voua va place sa fiti slugi, sa fiti sanatosi, mie NU, si ma refer pur ca si conceptie aici. Mereu mi-a placut sa fiu propriul meu sef sa ma conduc singur.
0
03-06-2016, ora 23:01
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Pilda bogatului nemilostiv (Luca 16:19-31)

19. "Era un om bogat, care se îmbrăca în porfiră și in subțire; și în fiecare zi ducea o viață plină de veselie și strălucire.
20. La ușa lui, zăcea un sărac, numit Lazăr, plin de bube.
21. Și dorea mult să se sature cu fărâmiturile, care cădeau de la masa bogatului; până și câinii veneau și-i lingeau bubele.
22. Cu vremea săracul a murit; și a fost dus de îngeri în sânul lui Avraam. A murit și bogatul, și l-au îngropat. 23. Pe când era el în Locuința morților, în chinuri, și-a ridicat ochii în sus, a văzut de departe pe Avraam, și pe Lazăr în sânul lui,
24. și a strigat: "Părinte Avraame, fie-ți milă de mine, și trimite pe Lazăr să-și înmoaie vârful degetului în apă, și să-mi răcorească limba; căci grozav sunt chinuit în văpaia aceasta."
25. "Fiule", i-a răspuns Avraam, "adu-ți aminte că, în viața ta, tu ți-ai luat lucrurile bune, și Lazăr și-a luat pe cele rele; acum aici, el este mângâiat, iar tu ești chinuit.
26. Pe lângă toate acestea, între noi și între voi este o prăpastie mare, așa ca cei ce ar avea să treacă de aici la voi, sau de acolo la noi, să nu poată."
27. Bogatul a zis: "Rogu-te dar, părinte Avraame, să trimiți pe Lazăr în casa tatălui meu;
28. căci am cinci frați, și să le adeverească aceste lucruri, ca să nu vină și ei în acest loc de chin."
29. Avraam a răspuns: "Au pe Moise și pe prooroci; să asculte de ei."
30. "Nu, părinte Avraame", a zis el; "ci dacă se va duce la ei cineva din morți, se vor pocăi."
31. Și Avraam i-a răspuns: "Dacă nu ascultă pe Moise și pe prooroci, nu vor crede nici chiar dacă ar învia cineva din morți."

p.s. Pana la urma, viata noastra nu e deloc a noastra, avem iluzia ca ar fi a noastra si ca putem face ce vrem noi, dar in realitate nu este deloc asa.Vietile noastre sunt proprietati detinute de "Sefu' ", iar ca orice proprietar, poate face ce doreste cu ce este al lui..."Sefu' " are si el regulile lui, la fel cum si societatea functioneaza pe baza unor reguli numite legi, in acest fel fiind asigurata o anumita armonie, un echilibru.Daca nu ar exista reguli, am trai in haos...
0
03-06-2016, ora 23:23
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Acum, de ce s-o fi gandit "Sefu' " sa creeze chestii materiale (stele, planete, viata) din energia lui, chiar nu stiu...Probabil s-o fi plictisind si el si a decis sa creeze niste marionete care sa il distreze, cine stie...
Personal, nu vad nicio noima a existentei, cu sau fara existenta Raiului si Iadului, a vietii vesnice...
0
03-06-2016, ora 23:40
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Why there is something rather than nothing?! Because, if there was nothing, we would still complain... :))

Si ca sa fiu sincer, chiar si eu mai contemplez din cand in cand cu ideea de suicid, tinand cont ca sufar de 6+ ani de aplatizare afectiva si anhedonie sexuala, dar o voi face doar in momentul in care ma voi convinge ca nu este nimic dincolo de moarte, dupa ce voi repeta experimentul de mai sus de cateva ori si voi obtine acelasi rezultat...Mi se rupe ca va suferi mama, tata, sora, catelul, purcelul, etc, sincer.
0
04-06-2016, ora 00:00
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Iar cand o voi face de-a binelea, daca o voi face, o voi face in asa fel incat nici dracu sa ma mai gaseasca.Fara mizerie pe care sa o curete altii, fara inmormantari, bocete, parastase, etc...Asta inseamna sinucidere premeditata.Pai ori suntem golani, ori nu mai suntem... :))

Am ajuns la concluzia ca placerile vietii, si in primul rand placerea sexuala, reprezinta singurele motive pentru care majoritatea oamenilor continua sa traiasca.In jurul placerilor ne construim propriile sensuri existentiale, iluzorii dupa parerea mea, si astfel reusim sa apucam batranetea.Daca ar lovi o anhedonie si o aplatizare afectiva in populatie, garantat, am vedea sinucideri in masa...
0
04-06-2016, ora 00:21
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Iti dai seama, pana a reusit evolutia sa creeze hardware-ul necesar pt experimentarea diferitelor tipuri de placeri in regnul animal, cate animale s-au sinucis?! :)) Imagineaza-ti doar sa nu poti simti gustul mancarii, de exemplu, ai mai manca? Probabil ai manca fiindca ti-ar chiortai matele...Dar daca mecanismul care determina matele sa chiortaie, care determina senzatia de foame, nu ar exista, sau nu ar functiona corespunzator? Iti spun eu ca ai muri de foame... :))
0
04-06-2016, ora 00:35
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai cu experimentul ala risti sa ramai doar handicapat si sa nu mai apuci sa te sinucizi.
Si daca ar fi asa cu sefu ce zici tu, eu nu-s dispus sa fac ce vrea el atat timp cat nu mi-e bine daca fac ca el, asa ca e tot 1-0 ptr mine, nu e nici un sef, dar zic daca ar fi.
Eu am pastilele dar din pacate nu stiu de ce nu-si fac efectul corect, am luat una si imi da un rau urat dar nu ma adoarme cum trebuia, altfel o faceam de mult, bine ca daca se ingroasa gluma le iau si gata dar...asta m-a cam oprit deocamdata, plus si ceva zile de mai bine cand iau opioide, mai un sex, mai ceva...mai am ceva bun cat de cat inca si ar mai merge.
Eu nu stiu cum rezisti tu asa cu aplatizarea aia afectiva si fara sex, ca eu nu as fi putut, cel putin motoru la mine e sa am chef de ceva, sa pot sa ma bucur de ceva si sa fac si sex ca mor dupa orgasme, altfel ar fi totul 100 % suferinta si nu mai as fi vazut sensul de mult.
0
04-06-2016, ora 01:32
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Stii, in mod paradoxal, desi sufar de aplatizare afectiva si anhedonie sexuala, totusi am un apetit sexual foarte ridicat, pot spune chiar ca sunt hipersexual.Libidoul nu are legatura cu capacitatea de a simti acea placere psihica, acea euforie, in timpul actului sexual si in timpul orgasmului, libidoul e determinat strict de hormonii sexuali, pe cand placerea psihica e determinata de alti neurohormoni si alte mecanisme, care la mine s-au defectat.Dar ideea e ca, dupa incheierea actului sexual sunt foarte dezamagit, foarte deprimat, de faptul ca nu am simtit nicio placere.Sa nu mai vorbesc de simptomele debilitante pe care le am cateva zile, chiar si o saptamana, dupa un orgasm, simptome ce s-ar incadra lejer la POIS(post orgasmic illness syndrome).De aceea evit pe cat posibil orice activitate sexuala.

Ce fel de opioide iei?
0
04-06-2016, ora 01:51
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Si cred ca cel mai usor, nedureros si foarte sigur mod de a muri, este prin intoxicatie cu monoxid de carbon.Pur si simplu adormi si esti pa, ingrasamant pt flori...Si cred ca si varianta cu hipotermia e foarte ok, desi o sa cam tremuri ca aia de pe Titanic... :)) Eu nu m-as feri nici de varianta glontului in cap, dar cu conditia sa nu adune altii mizeria pe care o voi face, adica sa o fac "in the middle of nowhere"...Sa fie ceva in genul cazului Elodia...:))
0
04-06-2016, ora 02:11
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Iar pe Clara o voi folosi pe post de mesager si bocitoare virtuala, in caz ca decid sa o fac... :))
Si, de asemenea, cu cativa ani inainte de comiterea "gestului necugetat", as mai avea o dorinta...as vrea sa cunosc cat mai multe javre cu "dezinvoltura sexuala", carora sa le-o trag in toate modurile pe care imaginatia umana le permite.
0
04-06-2016, ora 05:32
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu stiu daca cu monoxid de carbon nu te chinui, auzisem ca Hitler ii baga pe evrei intr-o rulota si pompau gaze de esapament cica monoxid de carbon ziceau ei, si aia tipau ca dracu, acum nu stiu daca..era cu adevarat monoxid.
Cum adica esti hipersexual dar nu ai placere ?!
Libidoul este dorinta sexuala, excitatia ! Adica simti acea excitatie placuta care te face sa vrei sa ai orgasmul, apoi acea excitatie urca urca pana la orgasm. Tu ce ai de fapt ? Doar erectie si atat ?

Pai ca opioide iau ori Suboxona ori Oxycontin in doze mici.
Suboxona un 0, 2-0, 25 mg sau Oxycontin un 5 mg (nu ambele odata), dar nu iau zilnic ca nu ma ajuta, iau sa zic azi un 5 mg Oxycontin sau 0, 25 mg Suboxona, 2-3-4-5 zile pauza, apoi iara.
Foarte ciudat ca odata imi face bine, alta data imi da o tristete f urata sau iritare.
Chestia asta mai urca tonusul, urca confortul general insa taie libidoul si partial somnul.
Se da in SUA in depresii care nu raspund la tratamente, si functioneaza f bine la unii, unu ia de 8 ani Suboxona 1 mg/zi si e f bine.
Doza e f mica dat fiind ca ptr sevrajul de heroina se da de la 8 mg si pana la 32/zi.
La mine tine efectul acceptabil sa zic un 18 ore, dupa care pica iara starea, daca iau iara, nu-si mai face efect asa ca fac pauza cateva zile timp in care nu prea-s okey.
In rest iau Cipralex un 1 mg/zi insa nici asta zilnic, ca mai mult imi face rau, si iau Lamictal 100 mg/zi ptr anxietate, dar ala nu are efecte secundare cine stie ce, chiar mi-a urcat putin libidoul, deci prea multe medicamente nu iau.
Cu cipralexul am pornit de la cele 10 mg/zi in jos, cand am vazut eu si medicu ca imi e rau de mor de la el, imi da o depresie urata, stau la pat, nu am chef de nimic, pica tonusul, dar imi ia pofta de mancare si scap de ingrasare.
Nici fara el nu e bine ca apare o depresie iritabila f urata, deci o cantitate minima am nevoie doar, nu stiu de ce nici un medicament nu-si face efectul corect.
Nu iau nici 1 mg ala zilnic, ca prin fenomenul de acumulare ajunge la o doza mai mare in sistem si incepe iar sa ma puna la pat.
Poti incerca si tu opioide sa vezi, te ajuta ?! Ca daca e pe endorfine problema, de aia nu merge cu nimic la tine sa iei anhedonia aia, poate cine stie, ai o sansa.

Lasa pe Clara ca ea e cu Dumnezeul ei, eu am ajuns sa-mi dau seama ca e vrajeala total cu chestia asta, bogatii au inventat asta cu religia ca sa sperie pe cei de rand si sa-i controleze, cine dracu a adus dovada clara ca exista ceva dupa ? Astea-s fantezii, dovada clara care poate fi verificata de oricine, nu ca a zis ala, ca a scris celalalt ca aia e propaganda sau minciuna, ori delireaza si oamenii au avut halucinatii si zic ce au vazut si au auzit in mintea lor, ori au fost aranjati sa declare astea in frunte cu popii care-s niste hoti bogati de nu se poate.
Cei bogati ce au vrut, ca omu sa se supuna, sa nu se sinucida in caz de ceva, pai altfel cine le muncea lor degeaba ?! Daca fiecare cand nu le convenea gata, cu ce i-ar mai fi santajat ?
Tie nu ti se pare ciudat ca prea peste tot chestia asta e vazuta negativ de religii ?! Nu te-ai intrebat oare daca are logica ? Ca ceva se ascunde in spate ? Nu te-ai prins ? Ca si daca era un sef, de ce s-ar supara daca ai face asta ?! Si ca daca era si era destept, avea el grija sa nu ajungi in situatia urata sa vrei sa faci asa ceva, deci oricum o dai e o aiureala fara sens.
Cum sa santajezi un om tu ca bogatas daca acel om are dreptul de a alege sa-ti fie sau nu sluga ? Asa mai bine il indoctrinezi ca se duce in iad (care iad, de unde si cum ?) daca se omoara, asa nu are de ales, si in loc sa se chinuie pe strazi, iti munceste pe nimic.
Si te mai incurajeaza sa faci si copii zicandu-ti ca fara ei nuuu esti fericit, pe deoparte sa fie mai multi sclavi, pe de alta nici tu ca parinte sa nu poti comenta si sa ceri conditii mai bune ptr ca trebe sa le dai la aia sa manance, deci a fost totul gandit cu cap.
Poti fi chiar mai fericit fara puradei, stai cu prietena, munciti, va distrati, sunteti unu ptr altul, va traiti viata fara balamuc pe cap, real real asa este.
Insa ca sa iti dai seama, trebuie sa ai un pic de minte si sa nu iei de buna ce se zice, sa analizezi si sa vezi daca are sau nu logica ce ai auzit facand mereu comparatia cu fapte concrete vazute si traite de tine, NU auzite, citite.
0
04-06-2016, ora 07:00
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Exact, la mine excitatia sexuala se manifesta doar prin erectie si cam atat.La nivel psihologic nu se intampla mare lucru, singura placere e cea fizica, localizata in zona genitala.
0
04-06-2016, ora 07:33
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Cum si in cazul consumatorilor de heroina, la inceput apare dependenta psihica, fiindca drogul da o stare de euforie, dupa un timp apare si dependenta fizica, ce se manifesta prin dureri in tot corpul, daca acestia nu isi mai administreaza drogul, iar dupa mai mult timp de abuz, dependenta psihica dispare, nu mai obtin starea de high, de euforie, din cauza tolerantei dobandite la drog, iar acestia continua sa-si administreze drogul datorita dependentei fizice.Ceva asemanator se intampla si in cazul anhedoniei sexuale.Si are sens, cand te gandesti ca endorfinele eliberate in creier in timpul excitatiei sexuale respectiv orgasmului, au structura chimica similara cu opiatele...Abuzul de excitatie sexuala si orgasm pe termen lung, are acelasi deznodamant.
0
04-06-2016, ora 08:03
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Cum adica singura placere e cea fizica in zona genitala ? Ca nu inteleg, ai erectie si cand ti-o freci nu simti excitatie ? Nu simti ca urca placerea si urca si urca pana-ti dai drumul ? Ca placerea acolo se simte cel putin aparent.

Cu abuzul sexual nu e chiar ca la droguri si o sa-ti explic si de ce:
Fiind un sistem natural, e mult mai bine proiectat ca sa poti tu sa-l dai peste cap cum il dai cu drogurile, ca dovada ca dupa orgasme ai chef f bine si de altele in mod normal, nu se acopera totul ca la droguri de nu mai ai chef de nimic, iar cand nu mai faci, sa intri in depresii din alea negre sau in sevraj, secretia de endorfine si dopamina la sex nu este asa mare ca sa faca ce fac drogurile, e reglata sa nu depaseasca anumit nivel, si oricate orgasme ai avea tu...pana la urma maine ai iara si iara si iara fara prea mari probleme. Oricum nu poti sa abuzezi ca o sa te simti obosit si de la sine mai mult de maxim 3/zi nu prea faci.
E ca si cum ai face lucruri placute, ai mai multe pasiuni si le rotesti la infinit si ai sa vezi ca te simti la fel de bine, deci secretia de dopamina si endorfine la sex nu este considerata abuz pentru receptorii aia.
Ca sa dai in anhedonie si altele, trebuie o secretie de Endorfine si Dopamina mult mai mare decat la sex dar si de o durata mai indelungata, asa ca receptorii se vor proteja la abuz si isi vor reduce numarul, si asa apare toleranta. Cand nu mai e substanta in sinapsa dar si cu receptori mai putini, intri in depresia aia neagra de tot si anhedonie.
Fara abuz, receptorii NU isi reduc nr, deci te vei simti la fel de bine mereu fara probleme.
Iar dependenta e normal sa apara cea psihica la orice activitate, orice lucru placut vrei sa-l repeti, nu e vreo problema asta.
Deci nu compara tu sexul cu drogurile ca nu e deloc aceiasi chestie.
Am vazut un tabel ca si valoare maxima de secretie a dopaminei 100 e la sex, 50 e la mancare, deci mai sus de pragu de 100 nu exista in mod natural cu nimic, la droguri bate intre 300 si 1200, deci.e clar.

Tu ai anhedonie oricum, ca receptorii tai nu-s okey, si secretia de neurotransmitatori iar nu este okey, va trebui sa faci ceva cu privire la asta, poate incerci si tu ceva opioide daca nu ai incercat, dupa cum am mai spus, poate ai low endorfine.
Sau stimulante gen Concerta care e pe dopamina si noradrenaline, Pramipexol, etc, ai citit despre ele ? Le-ai testat ?
0
04-06-2016, ora 09:36
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Diferenta dintre sex si heroina, de exemplu, este ca, efectul de high al heroinei dureaza pana la 4-5 ore, pe cand o partida de sex obisnuita, dureaza cateva zeci de minute, o ora.Bineinteles ca putem face sex cu orele, fie innadit, fie prin controlul orgasmului, iar daca facem si des, atunci ne apropiem de efectele heroinei...

Simt cum urca placerea doar la nivelul glandului penisului, respectiv preputului, si simt si cand se apropie momentul ejacularii, dar sus la mansarda, nu se petrece nimic.Nu e vorba ca se micsoreaza numarul receptorilor, ci mai degraba receptorii se desenzitivizeaza, probabil.

Nu mai vorbi despre nivelul de dopamina si alti neurohormoni, ce se elibereaza in creier in functie de activitatea desfasurata, ca nu i-a masurat nimeni.Ce spui tu, sunt doar speculatii.

Am de gand sa testez opiatele, si cred ca o sa incep cu morfina.
0
04-06-2016, ora 14:28
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai asta inseamna ca se desenzitivizeaza, ca isi reduce numarul, si pe receptori mai putini vine aceiasi cantitate de neurotransmitatori si deci ai efect mai slab.
Asa si rezistenta la insulina, receptorii se retrag unu cate unul si sesibilitatea la insulina scade.

Placerea sexuala nu e ca aia de heroina, aia de heroina te imbata, iti da o stare ciudata, orgasmu nu, e alt tip de placere si nici in timpul ei nici dupa nu esti euforic, nu plutesti, nu urca tonusul.
Deci simti doar ca vine ejacularea nu simti si placere, oricum sincer nu prea am inteles, pai daca simti placerea la nivelul penislui pai aia conteaza, cam aia e ! Ca acol simtim toti, simti ca iei foc acolo, ca placere e resimtita in creier in mod normal, e altceva, dar o percepem acolo jos doar.

Ba da, vorbesc de neurotransmitatori ca am testat !!! Cand am boostat serotonina a urcat tonusul, a coborat iritarea, aveam confort general, o stare placauta, a disparut anxietatea. Cand luasem Zoloft, urcase tonusul sus dar avand dopamina jos, nu aveam chef de nimic.
Cand am urcat Dopamina a urcat pofta sexuala, placerea, motivatia, chefu de una si alta.
Cand am urcat norepinefrina am avut energie, pofta sexuala, atentie, concentrare, dispare letargia.
Cand am urcat Endorfinele cu opioide urca tonusul, urca confortul, urca chefu de una si alta ceva mai agresiv ca la Serotonina.
Evident cand mai mergea sistemul mai okey s-a mai probat, ca s-a cam damaged si la mine si nu mai merge deloc, e altceva, insa la endorfine se probeaza si acum la mine.
Opioidele sunt miu endorfine receptor agonist adica stimulant, nu e inhibitor de recaptare, asta ca si mecanism de actiune.

Daca gasesti morfina pastile poti incerca, insa nu stiu daca gasesti, Oxycontin se gaseste sub numele de Oxydolor pastile de 10 mg, poti incerca cu 5 si vezi, daca nu, iei una de 10 si vezi cum e, sau Suboxona. Eu nu am gasit morfina pastile pe nicaieri.
Este ideal sa folosesti morfina ca e cel mai slab si deci poti testa doze f mici initial.
Ca de exemplu 1 mg Suboxona = cam 40 mg morfina, deci deja e o doza strong.
Deci iata ca mai ai o sansa la care nu te gandisei sa te bucuri de viata, poate nu o ia, dar incerci.
Dupa aia mai ai dopaminergicele, pramipexol, Concerta, Buborpiona, norepinefrinice si anume Strattera.
0
04-06-2016, ora 15:37
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Bineinteles ca efectul de high dat de heroina este diferit de efectul de high dat de sex+orgasm.Eu am facut o analogie, ca sa evidentiez de ce heroina e mai periculoasa decat sexul respectiv orgasmul.Dar in fond, ambele sunt droguri foarte puternice, ce pot crea probleme daca se face abuz...
0
04-06-2016, ora 17:04
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Daca pt tine cea mai importanta e placerea fizica de la nivelul penisului, inseamna ca te multumesti cu putin...Sincer, as prefera sa nu mai simt nicio placere la nivelul penisului, sa nu mai simt cum imi "ia foc organul", dar sa simt placerea psihica, extazul, sa fiu conectat emotional cu partenera, etc.Chiar daca atat placerea fizica cat si cea psihica sunt generate si controlate de creier, ele au mecanisme foarte diferite.Asa si gustul mancarii, vazul, auzul, mirosul, pipaitul, sunt procesate tot de creier si pot fi experiente foarte placute, dar mecanismele sunt diferite de cel al excitatiei sexuale, respectiv orgasmului.
0
04-06-2016, ora 17:40
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Aaaa pai...ce sa zic, nu ma refer la emotional, ma refer la orgasm la placerea aia si atat, aia e totul pentru mine pe latura sexuala, partea emotionala n-are treaba cu sexul, aia am zis, tine de intelegere, pasiuni comune, incredere si multe alte valori bune care face o relatie sa fie de calitate.

Cu abuzul, ti-am explicat ca oricum de prea multe ori nu poti face, asa ca daca faci si de 2-3 ori pe zi, nu se numeste abuz, se pare ca nu ai citit ce am scris ca ti-am zis de ce si cum.
0
04-06-2016, ora 19:33
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Una e sa o faci de 2-3 ori pe zi si sa dureze 3-4 minute, si alta e sa o faci de 2-3 ori pe zi, si sa dureze de la o ora in sus, fie ca vorbim de masturbare, fie ca vorbim de sex...Vezi acum in ce consta abuzul, excesul?! De edging ai auzit?
0
04-06-2016, ora 22:57
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Da, am auzit de edging, am mai facut si eu insa am prelungit cu vreo 10 minute maxim, ma mai opream, un alta, dar oricum nu e abuz, normal ca dureaza cam 10-15 minute in general, mai dura si 45 minute dar aia de la medicamente cand libidoul era jos si nu ma excitam ca lumea, adica excitatia era in platou si nu mai avansa cum trebuie, insa orgasmul la sfarsit tot putin dura.
Dar sa stai o ora si ceva, e...prea deplasat si chinuitor totodata, ca vreau sa ating maximul ala mai repede, putin rezista sa stea asa intre, si oricum n-ar fi abuz ca daca nu atingi maximul, secretia de dopamina este oricum medie, stai cuminte ca e reglat asta organismul sa nu prea poti sa il dai peste cap asa usor cu sexul.
Cel mult o sa te simti epuizat si n-ai sa mai vrei tu sa faci de la sine.

Cu sexul innadit putini pot face adica orgasm dupa orgasm si anume doar aia la care nivelul Prolactinei nu urca dupa sex, daca nu urca, poti face imediat dupa, Prolactina face ca sa nu mai poti face asa rapid dupa un orgasm, deci te obliga sa nu abuzezi cumva.
Dar un om sanatos are protectia asta activata ca sa nu te epuizezi si sa faci abuz, abia acolo ai putea numi abuz, sa ai orgasme una dupa alta adica acele varfuri de placere intensa in mod repetat, desi cred ca nici acolo nu e abuz, ca am auzit care au facut si se simt f bine stabil.
S-au oprit de epuizare in mod automat, deci e f simplu.
0
04-06-2016, ora 23:09
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Ori ca faci sex innadit, ori ca astepti 5 minute cat tine perioada refractara, mi se pare totuna.Sau cel putin cam atat tine in cazul meu.Nu stiu la altii cum e.Sau poti invata sa-ti controlezi orgasmul prin diferite tehnici si astfel ajungi si la peste o ora de sex efectiv, insa nu stiu cate femei vor sa fie penetrate timp de o ora si peste... :))
0
05-06-2016, ora 00:36
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai e cam anormal sa stai o ora si ceva, e cam nebunie chestia asta, doamne fereste, eu vreau cat mai rapid sa ajung la orgasm, scopul este varful ala maxim de placere, nu imi place deloc cand dureaza mai mult pana acolo ca ma oboseste.
Pai nu e prea tot una, cand faci innadit receptorii sunt bombardati f des cu dopamina, cand faci pauza cam 30 minute chiar si 60, receptorii aia nu mai sunt stimulati, e o mare diferenta, in mod normal faci o pauza de minim 30 minute intre sexe cand urca prolactina sus dupa un sex.
0
05-06-2016, ora 00:49
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Cand te masturbezi, e ok sa ajungi cat mai rapid la orgasm, dar cand esti cu partenera, parca nu prea e ok.Nu da prea bine la dame ejacularea precoce... :)) Iar cei care folosesc anestezice pt penis sunt niste trisori.:))La fel si cei circumcisi...

La mine, ti-am zis, pauza dureaza maxim 5 minute, dupa care pot obtine din nou erectie.Poate la mine functioneaza altfel prolactina...

Hai ca de la sinucideri, Dumnezeu, am dat-o-n educatie sexuala... :)) Ne taxeaza adminii, desi cred ca si ei se distreaza citind prostiile noastre...Welcome in the mental defective league! :))
0
05-06-2016, ora 01:13
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Da, Prolactina la tine e mai low inseamna, de merge iara in 5 minute, pai tu n-ai ma anhedonie sexuala, ai orgasme de rupi se pare.
Da, cu partenera nu e bine rapid, zic in general ca nu e bine nici dupa 7 ore sa termini, oricum mie imi place mai mult mastuabari, frecari de corp, mai putin sa o bag, dar daca am erectie o bag ptr ea daca vrea, nu e problema.

Revenim si la suicid, deci nu intelesesem ce au toti cu asta de sunt contra asa, ma refer la general, de ce nu-s contra la suferinta ?! F ciudat.
Adaugă un comentariu / răspuns
60 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.