de ce nu imi vine menstruatia???
buna fetelor am si eu o intrebare:mi-a intarziat menstruatia 2 sapt si ma simt rau adik:am greturi mi-e somn tot timpul ma doare spatele si la inceput burta.Credeti k am ramas insarcinata mai este posibil sa-mi mai vina dak mi-a intarziat atata timp ast un ras cat mai repede.ms
buna.am si eu o grija.am avut contact sexual aqm 3 saptamani si aqm o saptamana..si ieri dimineatza trebuia sami vina menstruatia..dar nu mia venit...cu cateva zile in urma mam simtit imbalonata...mau durut sanii...si am niste scurgeri..nu am deloc greturi nu mie rau..ma simt bine dar mie frica sa nu fi ramas insarcinata:((.va rog frumos datimi un raspuns
Nu cred ca esti insarcinata, si eu am fost in situatia ta. dar totusi fa un test de sarcina pentru linistea ta. Iti v'a spune mai concret daca esti sau nu.
multumesc mult pentru raspuns... cred ca o sa fac un test.dar tot mie frica de mor...pt ca nush de ce nu imi vine (chiar daca nul am regulat trebuia sami vina zilele astea.nu stiu daca ar fi vreo dereglare hormonala pt ca nu am luat nimic).si sunt 100% sigura ca nu a ejaculat in mine...ink ma simt imbalonata, am scurgeri si ma mai dor sanii.dar nush ce sa mai cred...:-
am vorbit cu cineva si ma sfatuit intai sa astept pentru ca as fi putut raci la ovare...sau cv de genu si sar potea sami intarzie..dar nush ce sa cred.uff..mie frica...!!
Si aceasta e o posibilitate ;;) nu cred ca ai de ce sa'ti faci griji. Si mie mi'a intarziat 2 saptamani, dar am facut 3 teste pt k eram speriata si eu si spre bucuria mea nu am fost :X
pfff.ma bucur pt tine ;))...sper sa fie asa si la mine ca maikmea nu stie nimic si.:|!!!!!
Nas vrea sa stiu ce fel o sa dispere cand o sa afle:(((((
buna ziua!am si eu o mare problema.ultimul meu contact sexual a fost pe data de 31 mai iar pe 4 iunie mi a venit.nu am folosit nici o metoda de contraceptie dar am incredere in prietenul meu si stiu sigur ca nu a ejaculat in interior.de pe 4 iunie mie nu mi a mai venit ciclul.niciodata nu l am avut regulat.ori imi vine mai devreme cu cateva zile ori imi intarzie.de cele mai multe ori imi intarzie.dar aqm parca prea mult.am facut zilele trecute si un test de sarcina dar a iesit negativ.nush ce sa fac!!!!ma doare burta, am stari de ameteala si sanii mi s au intarit si ma cam dor.va rog spuneti mi si mie ce sa fac!!sper ca nu sunt insarcinata!!!va multumesc si astept un raspuns.
Buna dimineata! Numele meu este Andreea, sunt noua pe aici...
Am si eu o mare problema pentru mine :( luna aceasta nu mi-a venit menstruatia si sunt putin mai mult ingrijorata.. Contact sexual neprotejat am avut putin, a apucat sa intre f putin si nu a apucat sa-si dea drumul... Nu ma dor sanii, nu imi este greata, nu imi este rau... nimic. Luna trecuta mi-a venit pe data de 17 iunie. Test de sarcina nu mi-a facut de frica rezultatului... sincer nu-mi doresc un copil. Poate aveti un sfat, ceva. Multumesc!
Am si eu o mare problema pentru mine :( luna aceasta nu mi-a venit menstruatia si sunt putin mai mult ingrijorata.. Contact sexual neprotejat am avut putin, a apucat sa intre f putin si nu a apucat sa-si dea drumul... Nu ma dor sanii, nu imi este greata, nu imi este rau... nimic. Luna trecuta mi-a venit pe data de 17 iunie. Test de sarcina nu mi-a facut de frica rezultatului... sincer nu-mi doresc un copil. Poate aveti un sfat, ceva. Multumesc!
Am uitat sa precizez un lucru... in ultimul timp am ridicat multa greutate si am depus mult efort.
buna fetelor! am si eu o problema, dar nu stiu cat de grava...trebuia sa imi vina menstruatia pe 22 august, dar inca nu mi-a venit. nu am avut nici un contact sexual si nu folosesc anticonceptionale. nu stiu ce sa fac pt ca nu mi s-a mai intamplat
Buna, as vrea sa stiu daca se poate sa fiu insarcinata, acum 2saptamani am facut-o cu prietenul neprotejat in primele zile dupa menstruatie si nu s-a terminat in mine, in 30iulie mi-a venit ultima data, precizez ca nu am ciclu regulat dar de atunci nu a mai venit deloc astazi suntem in 18sept si inca nici un semn.Am facut un test duminik trecuta si a iesit negativ, maine mai fac unul.Problema e ca am facut un tratament d 2sapt cu tinctura d marar pt k vr enorm d mult s ma ingras, am 1.66 si 43kg si am inceput tratamentul p 26 august si cred k ar fi trebuit s astept sami vina inainte deoarece pe prospectul tincturii scrie ca aceasta regleaza si menstruatia,.As vrea sa stiu daca se paote sa intarzie si de asta?in plus sunt fff stresata cu munk si din kuza k imi intarzie, stiu k poate intarzia si pe baza d stres.Am incetat tratamentu cu tinctura dupa 2sapt si ink nu a venit, pofta de muncare nu am in exces, adik mananc mai bn k ianinte dar cred k e de la tratamentul cu tinctura care face pofta d mancare k pofte nu am, imi e doar foame, nam greturi si uneori ma simt ametita f putin dar asta e din cauza(cred)ca am probleme cu oxigenarea creierului, stiu assta de la medic am facut si tratament acum 3ani pt oxigenare.As vrea un raspuns cat de curand, va multumesc! Ma inspaimanta ideea de a avea un copil dar stiu k e vina mea la urma urmei, dar nu vr s ucid o fiinta kre nu mia gresit cu nimik!va rog as vrea si niste pareri de la cele care au mai facut tratament cu tinctura de marar!
Buna, am mai postat acest subiect pe acest site la alta rubrica, si nam primit decat un rasp kre ma bagat in ceata, acum pot sa mai zic ca am facut 2teste si ca ambele au iesit negative, nu as vrea sa merg da doctor dar nu cred k am de ales...va rog sunt disperata maine am 1luna si 3sapt de la ultima menstruatie.
andre25 si mie mi-e frica sa fac testele, mi-a fost extrem d frica de rezultat, dar pr meu e mereu alaturi de mine si ele cel acre se uita primul la rezultat, mereu imi da putere...
Buna fetelor.sunt noua aici pe forum si as avea si eu o problema.nu am ciclu regulat, mi-a intarziat de multe ori 2 -3 luni si acum din nou nu mi-a mai venit de 3 luni.Sunt foarte stresata din cauza asta.de ce nu imi vine??ce pot face face sa-mi vina si sa scap de griji?test de sarcina am facut si a iesit negativ.va rog ajutati-ma!!!:(((
buna !
am si eu o intrebare?
sunt foarte disperata...
:((
am intretinut relatii sexuale si prietenul meuera putin ametit...si cand a inceput sa ejaculeze mi-a zis...si bineinteles nu a ejaculat in mine, dar luna asta ciclul mi-a venit foarte putin..nici nu ma tinut mai mult de 5-10 minute... dupa ce m-am sters bineinteles de sange nu mi-a mai curs...de obicei imi vinea pe 8-9...dar acum imi fac griji...
imi pute-ti raspunde...va roggg/,...
sunt f disperata
am si eu o intrebare?
sunt foarte disperata...
:((
am intretinut relatii sexuale si prietenul meuera putin ametit...si cand a inceput sa ejaculeze mi-a zis...si bineinteles nu a ejaculat in mine, dar luna asta ciclul mi-a venit foarte putin..nici nu ma tinut mai mult de 5-10 minute... dupa ce m-am sters bineinteles de sange nu mi-a mai curs...de obicei imi vinea pe 8-9...dar acum imi fac griji...
imi pute-ti raspunde...va roggg/,...
sunt f disperata
salut fete!!:*Sunt noua pe aici:D, vreau sa ma ajutati si pe mine, am avut contacte sexuale si protejate si neprotejate cu prietenul meu( nu a lasat in mine), ciclu mi-a intarziat, de o luna si 2saptamani, mi-am facut un test si a iesit negativ, , simtome ca as fi insarcinata nu am, doar scurgeri dinacelea albicioase.Sunt sanse totusi sa fiu????:(((((
Depinde cat ti.a intarziat ciclul, si daca ti.a venit pana la urma nu este nici o problema, la ffff putine femei se poate intampla sa vina ciclul peste o sarcina. deci sansele sunt mici teoretic. iar scurgeri albicioase se intampla sa aibe majoritatea femeilor adesea, sunt niste secretii.
Poi trebuia sa imi vina luna trecuta prin 6, 7 si nu mi-a venit nici pana acuma:((((.Mi s-a mai intamplat sa-mi intarzie si 3luni dar atunci eram virgina.
Pai inseamna ca atunci ai o problema, ori o dereglare hormonala ori o sarcina in cel mai rau caz, ai mai facut dupa aceea si alt test de sarcina ?
Cel mai bine e sa nu fi avut relatii sexuale macar 2 saptamani si sa faci un test de sarcina, atunci ar fi cel mai sigur si ai vedea daca e pozitiv sau negativ pana la urma. acum nu stiu daca ai mai facut ceva intre timp.. ia un test de sarcina, Barza e cel mai ieftin si cel mai bun, se stie, si fa.l si vezi !
Mersi mult Crissa, am sa mai fac un test si sper sa vin cu vesti bune.
Buna fetelor! Va rog sa ma ajutati si pe mine acum 3 luni am facut un chiurotaj, urmatoarea luna mi-a venit menstruatia la timp acum innainte de data menstruatiei mi-au iesit cosuri, dureri normale dar am avut si o scurgere maronie, apoi rozalie astept de 5 zile si nimic.Timp in care am facut 2 teste diferite la interval de 48 ore si au iesit negative.Ce se intampla ca sunt disperata.Va rog sa-mi dati un raspuns multumesc mult
nici mie nu mi-a venit menstruatia...azi e a 3-a zi de cand imi intarzie si mi-am facut ieri 2 teste de sarcina si au iesit amandoua negative dar am avut contact sexual acum o saptamana.ultima data si mi-e frica...
Buna fete:D, ma lamuriti si pe mn va rog mult cu ceva???Am avut ieri contact sexual neprotejat cu pretenul meu dar nu a ejaculat in mine si azi mi-a venit menstruatia, care nu mi-a mai venit de doua luni, dar mi-a venit umpic, 10minute.E posibila o sarcina sau e ceva normal ??:-s
am nevoie de ajutor... nu am fak sex dar mi-a intarziat menstruatia cu 9 zile si nush de ce
@ larissa_love -..este normal ca ciclul sa nu iti vina fix in aceeasi zi a lunii, pt ca nici lunile nu au acelasi nr de zile, o data 31, o data 30, chiar si 28 de zile.Eu zic sa nu te sperii inca, mai asteapta un pic! sau poaate ai fost racita si ai luat antibiotice..mai poate sa fie si de la frig..aapa rece..multe. bafta !
@alina_eu, daca ti, a venit ciclul dupa, este ok, nu esti gravida.
buna am 35 de ani si de 1an nu am menstruatie. Ce trebuie sa fac ? Inainte de a ramine gravida cu fetita nu am avut ciclu 14 luni dupa care mia venit 2 zile si am ramas insarcinata. A m sperat ca imi va reveni ciclu dar pauza. Daca folosesc anticonceptionale ma fac bolnava dar cum le-am intrerupt mi sa intrerupt si menstruatia.Din punct de vedere ginecologic sunt ok dar nu mai stiu ce sa mai fac. Astept un raspuns
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 8am o intarziere de menstruatie de o saptamana
- 5Intarzieri anormale sau o dereglare hormonala?
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 4urmatorul blister cand il incep?
- 10prima data anticonceptionale
- 9lichidul preejaculatoriu si sarcina
- 1ciclu neregulat
- 1menstruatie
- 0Menstruatia...
- 1Menstruatie regulata peste sarcina?
- 5Menstruatie mai rapida !
- 1ovule in timpul menstruatiei
- 11ciclu neregulat, chist, vreau sa raman gravida
- 10oare sunt gravida
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 1Lipsa menstuatie lunara
- 4Pastila de a 2a zi
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Menstruatia menstruatia intarziata Ciclul menstrual neregulat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: