de ce nu imi vine menstruatia???
Buna tuturor.am o problema mare de tot. Nu demult mi sa inceput menstruatia...am doar 13 ani. acum nu sa inceput a trecut deja trei zile.ma tem ceva sa nu se intimple cu corpul meu.
buna uff am o nelamurire pe 6 dec am avut in contact nepotejat cu iubitul meu.peste cateva ore mi-a venit cm.si in fine.in continuare in ian mi-a venit si in febrarie nu mi-a mai venit nu am mai avut nici un contact sexual.nu am simtome sau altceva doar k mi-e teama si stau stresata.luna asta am luat medicamente pentru stomac am ulcer.antibiotice mai exact oare din cauza medicamentelor sa imi intarzie??ptr k panaa cum mi-a venit normal.uff
antibioticele si stresul intarzie uneori ciclul
buna seara... am si eu o preblema.. nu imi vine menstruatia regula... ( adica 1 luna vine 2.. 3 luni nu.. ) cand eram mai mica pe la 16 17 ani mi se intampla la fel.. dar acum am 20 si am avut relati sexuale cu pretenu meu si uneori mi'e tema sa nu fiu insarcinata.ultima oara cand mi'a venit a fost de Craciun si pana in ziua de azi nu mi'a venit.. ce credeti ca ar trebui sa fac ? ( la ginecolog mi'e rusine sa merg )
astept un raspuns -*
lasati'mi un id de contact..
(*modificat de administrator)
astept un raspuns -*
lasati'mi un id de contact..
(*modificat de administrator)
buna fetelor...am si eu o mare problema poate stie cineva.la o sap dupa ce mi-a trecut luna trecuta..."m-am jucat cu prietenu meu " m-a penetrat dar nu am facuto fara.de obicei o facem cu prezervativ.iar aqm luna asta nu am nici un semn ca mi-ar veni de obicei am cu o sap iniante ar fii trebuie sa imi vina joi aqm pe 4.eu sunt dreglata nu am mereu o menstruatie regulata cateva luni imi vine normal dupa imi intarzie si tot asa exista posibiliatatea sa fiu insarcinata ?am mai facut si alatadta acelsi lucru si mi-a venit desi mi-a intarziat.va rog daca imi poate raspunde cineva
@ beibi. daca sti ca ai probleme cu menstruatia si iti vine la nush cate luni si tot asa, de ce nu ai mers la ginecolog, pt un control ? sunt si femei ginecolog, nu numai barbati, deci nu are dc sa iti fie rusine, mai ai si 20 de ani.. si app, ce sa faci ? fa un test de sarcina, vezi ce iese si du.te curand si la doctor sa vezi care e treaba cu mentruatia, ca nu este normal sa iti vina asa. eu asa zic, sa te duci la doctor acum cat e timp, ca cine stie ce poti avea si apoi, mai tarziu.sa nu mai poti face nimic. sa auzim de bine.
@ georgiana2891, cum am spus si celei de mai sus (beibi), un test de sarcina. si vezi ce e, pt ca pe oricine ai intreba tu aici, nu are de unde sa iti raspunda sigur, DA sau NU, pt ca si joaca aia poate fi periculoasa. totusi fa un test de sarcina si afla singurica raspunsul, ca daca sarrcina e instalata.se vede, ca ai mai mult de 2-3 saptamani. alta varianta nu este.
cat de mult se vede la 2 3 sap, ?si simptomele cand apar de obicei tot la 2 3 sap ?
simptome. simptome.. nu te mai lua dupa simptome, ca uneori pur si simplu fara a fii o sarcina ai zile cand te simti naspa, greoaie, sau ti.e rau, ceva.. iar nu inteleg ce ai vrut sa zici, cat de mult se vede la 2-3 saptamani ?. nu stiu ce sa zic aici, da eu mai sus am zis ca la 2-3 saptamani dupa concepere, dupa instalarea sarcinii o poate depista un test de sarcina, dupa saptamanile alea poti vedea sigur daca e instalata sau nu sarcina si atat. atat poate face un test de sarcina. iar la doctor e altceva, oricum e minuscul, daca te refereai la asta..
pfff...in 10 mn o sa fac un test.vorbim dupa.ms mult
buna tuturor!!!
daca am avut primul act sexual in 27 decembrie si baiatul a folosit prezervativ...nu sa spart si dupa 2 zile mia venit ciclu si acum nu mia mai venit.exista posibilitatea sa fiu insarcinata sau hormonii sunt de vina?
cineva sa imi dea un rsp:(
daca am avut primul act sexual in 27 decembrie si baiatul a folosit prezervativ...nu sa spart si dupa 2 zile mia venit ciclu si acum nu mia mai venit.exista posibilitatea sa fiu insarcinata sau hormonii sunt de vina?
cineva sa imi dea un rsp:(
PF, DACA TI.A VENIT CICLUL ASTA ESTE UN SEMN CA NU ESTI INSARCINATA, SI MAI ALES DACA TI.A SI VENIT LA 2 ZILE DUPA CONTACT NU ARE CUM, NU ARE SOTO, MAI ALES CA AI FOLOSIT SI PREZERVATIV.NU AI CUM SA FI INSARCINATA DE ATUNCI, ASTA NUMA DACA O I FI FACUT IAR CEVA TU INTRE TIMP. SI APOI SA INTELEG CA TU NU AI MAI AVUT MENSTRUATIE DIN DECEMBRIE SAU CUM ?
Feteeeee am din nou nevoie de ajutoru vostru va rog mult.Mi-au iesit niste bubite(acolo jos la...), nu sh par a fi niste cosuri dar nu-s sigura.E ceva grav??:-s sau or fi doar niste iritatii cum ma epilez sau asa?:((
Mdepinde unde acolo jos sau mai bine zis cat de jos, dar, da poate fi si o iritatie de la epilat sa zicem... sau se pot face si de la Ob-uri, in caz ca folosesti, se pot face mici brobonele.. uneori insotite chiar si de mici/mari mancarimi. depinde, mai asteapta si tu umpic, daca nu du.te la un control, sau daca nu vrei control du.te la farmacie, si spune.i acolo problema si poate iti recomanda o crema, sunt atatea creme/unguente pt situatiile astea. bafta !
ms eram speriata...
si da... nu mia venit menstruatia luna trecuta...sti de ce?
si da... nu mia venit menstruatia luna trecuta...sti de ce?
Mmm aici nu stiu ce sa iti raspund, nush nici ce varsta ai, ori poate pur si simplu nu ti, a venit, ori poate e vorba de o sarcina daca ai avut contact, nu stiu, du.te la un doctor, sa nu ai niste dereglari hormonale, sunt multi factori, as manca cacat daca as zice ceva concret vis a vis de treaba cu ciclul, ca nu ti, a venit luna trecuta, aaa si inca ceva, mancarimile pot fi si de la contactele sexuale neprotejate, sa aibe baiatul ceva, si iti poate transmite si tie.
Mersi mult crissa, tot timpuesti "pregatita"cu cate un sfat:D.Asa o sa fac, intreb la o farmacie ca mie frica sincer, parca sunt ca niste nigeri dinaceia dar cu capete albicioase umpic, ca la cosuri si micute micute micute bubitele:-s
Buna. am si eu o intrebare. am luat anticonceptionale timp de 3 luni si imi venea menstra regulat, akum am facut pauza de o luna, in aceasta luna am facut sex neprotejat insa de fiecare data a eliminat imediat la exterior, iar akum imi intarzie de 2 zile, imi este frica sa nu fiu insarcinata. voi ce parere aveti va rog dati-mi un sfat!!!!
Buna.Eu sunt baiat dar ma framanta o intrebare...prierenei mele trebuia sa ii vina pe data de 13 dar nu are nici un fel de sinteme.in urma cu o sapt si ceva am avut un contact sexual cu ea, dar nu nu am folosit prezervativ si nici ea nu ia anticonceptionale, eu sunt convinsw ca nu am facut vreo greseala de nu ma crede.A facut si un test de sarcina si a iesit bine sa ma asute cineva si sa imi spuna daca se poate sa fie insaricnata.sau ce se intampla.
Draga daryus, in cazul in care nu are menstruatia REGULATA, este normal sa ii mai intarzie 1, 2, 3, 5, 7 zile, depinzand de organism, sau sa aibe o dereglare hormonala, sau sa fie de la stres, suparari, mai rar, dar nu imposibil.
Avand in vedere faptul ca nu ati folosit prezervativ, si nu ia nici anticonceptionale, exista un oarece risc pe care ti.l asumi mai ales TU ca baiat, metoda ce ai folosit.o tu a coitului intrerupt are si ea un risc de peste 50%, asta depinzand iar de tine daca te controlezi perfect.. INSA mai este o problema, nu este suficient numai faptul ca o scoti inainte sa iti dai drumu sa sti, mai exista si acel lichid seminal care poate contine spermatozoizi ce pot duce eventual la o sarcina nedorita.
Si nu in ultimul rand, spuneai ca ai pus.o sa faca un test de sarcina.. nu are rost, pe romaneste te pisi pe el, este prea devreme pt o sarcina, sarcina daca este instalata, se poate vedea pe acel test in 2-3 saptamani, cel mai sigur 3, de la presupusul contact.
.De ce sa fie bine cand poate sa fie rau ?... Daca tot o faceti asa, si nu folositi prezervativ, si ea e ingrijorata si iti sare tie in cap, du.te cu ea la doctor si sa faca un control ginecologic si sa ii recomande anticonceptionale, si atunci nu o sa mai fie nici o problema.. si evitati orice sarcina daca sunt luate regulat, si prescrise, nu luate de capu ei/vostru, mentionez. ca banuiesc ca nu vreti sa fiti parinti acum sau sa faca 1, 2, 3, avorturi sau sa se indoape cu pastile de a 2a zi cand este vreun accident.. think about it
Avand in vedere faptul ca nu ati folosit prezervativ, si nu ia nici anticonceptionale, exista un oarece risc pe care ti.l asumi mai ales TU ca baiat, metoda ce ai folosit.o tu a coitului intrerupt are si ea un risc de peste 50%, asta depinzand iar de tine daca te controlezi perfect.. INSA mai este o problema, nu este suficient numai faptul ca o scoti inainte sa iti dai drumu sa sti, mai exista si acel lichid seminal care poate contine spermatozoizi ce pot duce eventual la o sarcina nedorita.
Si nu in ultimul rand, spuneai ca ai pus.o sa faca un test de sarcina.. nu are rost, pe romaneste te pisi pe el, este prea devreme pt o sarcina, sarcina daca este instalata, se poate vedea pe acel test in 2-3 saptamani, cel mai sigur 3, de la presupusul contact.
.De ce sa fie bine cand poate sa fie rau ?... Daca tot o faceti asa, si nu folositi prezervativ, si ea e ingrijorata si iti sare tie in cap, du.te cu ea la doctor si sa faca un control ginecologic si sa ii recomande anticonceptionale, si atunci nu o sa mai fie nici o problema.. si evitati orice sarcina daca sunt luate regulat, si prescrise, nu luate de capu ei/vostru, mentionez. ca banuiesc ca nu vreti sa fiti parinti acum sau sa faca 1, 2, 3, avorturi sau sa se indoape cu pastile de a 2a zi cand este vreun accident.. think about it
buna am si eu o intrebare Dak in timpu actului sexual nu ejectuam in acelas timp, poti ramane insarcinata?
nu am prea inteles ce vrei tu sa scrii aici, deoarece ai un scris de ti vine sa o iei la fuga, dar daca faci neprotejat logic ca poti ramane, pt ca mai este si acel lichid seminal ce poate contine spermatozoizi ce pot duce la o sarcina nedorita. nu e o regula sa sti " nu isi da drumu in mine, nu raman, nu am cum"..wtf.
Salut!Am o nelamurire:dupa un contact sexual neprotejat(nu a ejaculat in mine) a2-a zi mi-a venit ciclu;luna urmatoare mi-a venit, in cealalta luna nu mi-a mai venit, deja azi sunt 3saptamani si nici un semn.E posibila o sarcina??pls:-s.Va multumesc
Buna am cu prietena mea contacte sexuale dar nu prea dese..., dar atunci cand se intampla spune ca nu simte nimic. Numai ca uneori cand o pun in cate o pozitie de o patrund mai bine spune ca o doare.ce se intampla oare... :-/ imi poate da si mie cineva un raspuns.
Buna, am si eu o problema. Iau anticonceptionale de 4 ani de zile(fac pauza in fiecare an) si acum fac pauza 3 luni de zile. primele 2 luni mi-a venit ciclul cu o intarziere de 4-5 zile, dar in a 3a luna de pauza nu mi-a mai venit.trebuia sa-mi vina pe 8 aprilie, adica am 3 saptamani de intarziere.mentionez ca am avut contact sexual neprotejat(nu a ejaculat in mine). mi-am facut 4 teste de sarcine(ultimul ieri), toate negative. e posibil sa fiu insarcinata?:(
buna fetelor, nu mi-a venit menstruatia din martie am avut contact sexual dar protejat, nu mi-a intarziat niciodata asa de mult, sunt ingrijorata, am facut 2 teste si a esit negativ.va rog dati-mi un sfat ce sa fac.va rog.multumesc
buna, tuturor...va rog sa ma ajutati
deci in data de 8 luna viitoare(august) se implinesc 2 luni de cand nu am mai avut menstruatie.
eu tot timpu o aveam regulat..in fiecare luna
mi-am facut un test de sarcina si mi-a dat negativ
de cateva zile am avut o imflatura jos in partea dreapta si de cate ori ma atingeam plangeam de durere.din cand in cand ma dor ovarele da nici urma de menstruatie..ce poate sa fie?
aceea durere imensa si umflatura acolo jos?am mai avut si ceva pe buza din dreapta ca un fel de cos..mare ca un buric de deget..ce mii se intampla?
VA ROG AJUTATI-MA CU UN RASPUNS!!
SI DACA SE POATE FARA SA ZICETI SA MA DUC LA DOCTOR CA AICI UNDE STAU EI E FATAL CU DOCTORII...DE DAU PROGRAMARI PESTE LUNI...DE ZILE
MULTUMESC MULT CA EXISTATI!
deci in data de 8 luna viitoare(august) se implinesc 2 luni de cand nu am mai avut menstruatie.
eu tot timpu o aveam regulat..in fiecare luna
mi-am facut un test de sarcina si mi-a dat negativ
de cateva zile am avut o imflatura jos in partea dreapta si de cate ori ma atingeam plangeam de durere.din cand in cand ma dor ovarele da nici urma de menstruatie..ce poate sa fie?
aceea durere imensa si umflatura acolo jos?am mai avut si ceva pe buza din dreapta ca un fel de cos..mare ca un buric de deget..ce mii se intampla?
VA ROG AJUTATI-MA CU UN RASPUNS!!
SI DACA SE POATE FARA SA ZICETI SA MA DUC LA DOCTOR CA AICI UNDE STAU EI E FATAL CU DOCTORII...DE DAU PROGRAMARI PESTE LUNI...DE ZILE
MULTUMESC MULT CA EXISTATI!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme in timpul menstruatiei
- 60Intarzierea menstruatiei
- 716 ani, sex neprotejat, menstruatie neregulata
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 4pauza de 7 zile si menstruatia
- 4ciclul menstrual
- 4Menstruatia si vacanta la mare
- 4imi intarzie menstruatia...ce sa fac sa imi vina??
- 9lichidul preejaculatoriu si sarcina
- 1Posibilă sarcina?
- 0sunt îngrijorată din cauza ca nu mi-a venit menstruatia
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 2Întârziere menstruație
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 1Pot fi insarcinata?
- 0Posibil sarcina
- 0Ajutati-ma - menstruatie neregulata si ovare polichistice
- 1Sindromul ovarelor micropolichistice
Mai multe informații despre: Menstruatia menstruatia intarziata Ciclul menstrual neregulat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: