De ce nu se mai scoala ? | Forumul Medical ROmedic

De ce nu se mai scoala ?

01-02-2017
Scheldon
Nu este medic/terapeut
Scheldon
Buna, am 33 de ani si cam de 2 ani observ ca nu se mai scoala penisul ca inainte.
Sunt cu sotia de 4 ani. Am avut o pauza in care nu am lucrat deloc fiind plecat prin strainatate insa acum am job de 1 an. Efectele au inceput treptat, iar acum observ ca nici dimineata nu se mai scoala (o data la 4 zile). Cand fac sex trebuie sa ma concentrez foarte tare ca sa il fac sa se scoale si sculatul nu tine mult(3-5 minute). Sotia a incercat sa se mai imbrace sexi (o facea si inainte), dar nu a ajutat (putea fi si in pijamale si tot aia era). Imi ofera sex oral cam o data sau de 2 ori pe saptamana, sex facem mai rar. Mentionez ca nu aveam aceasta problema inainte. Am si un job destul de solicitant iar zi de zi facem cam aceleasi lucruri. Oare trebuie sa merg la doctor? Multumesc.
2 comentarii
0
02-02-2017, ora 13:17
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, iata perspectiva mea asupra situatiei: penisul este un foarte fin si precis indicator al starii generale a barbatului (din toate punctele de vedere: fizic, psihic, emotional etc.). El "arata" daca ceva nu este in regula. Stresul, emotiile, oboseala accentuata, monotonia sunt incompatibile cu actul sexual, respectiv cu erectia si obtinerea orgasmului.
Incercati sa va ganditi la acestea si sa vedeti ce solutii aveti pentru odihna, scaderea stresului, gasirea unor activitati care sa aduca ceva nou in viata Dumneavoastra dar si a cuplului.
Daca lucrurile nu se schimba incercati sa vorbiti cu un (psiho)sexolog care va poate ajuta in gasirea de solutii.
0
17-02-2017, ora 15:21
oneask
Nu este medic/terapeut
oneask
Nu ai niciun fel de alte simptome? Oboseala, dificultati de concentrare, somnolenta sau insomnii frecvente, dureri prin diferite zone (inghinale, coloana, picioare), anomalii la urinat (usturimi sau jet diminuat), extremitati reci, etc?
Eu iti recomand sa mergi la un medic, starile astea nu este bina sa dureze prea mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: