De ce reactie extrapiramidala?

@pulberedestele
Cu scuzele de rigoare, am incercat sa ma abtin, dar n-am reusit.Va aduceti aminte ce-mi spuneati ca am nimerit un medic nu prea profesionist in cazul lui fiumiu?, dar ideea este ca a trebuit sa inteleg, asta-i medicatia oriunde in lume, combinatia dintre aceste substante nu mi se pare deloc o reusita.Ma uimeste faptul ca totusi insistati sa va faceti rau, de citi ani tot luati medicatie?(imi vine sa zic atitea rele)mai bine eliberati corpul de chinul asta in plus, luati un Neuroprotector neuronal, va merge bine masajul luati citeva sedinte sau reflexo, acupunctura si cite nu mai sunt
Din pacate n-o sa acceptati nici-o sugestie, o sa va cumparati reteta?

In alta ordine de idei, eu mi-am convins psihiatra sa imi scada risperidona de la 3 mg/zi la 2, iar din septembrie o sa discutam despre scoaterea medicatiei. Deci, daca va plangeti mai putin si le spuneti ce trebuie, mai fac si lucruri bune. :)
Multa sanatate si aveti grija de dvs!

@pulberedestele
Sfatul lui k.v despre luarea unor sedinte de masaj sau/si acupunctura mi se pare demn de luat in seama! Numai bine!
@k.v
Multumesc pentru sfaturille in legatura cu mama mea. Unele dintre ele le-a pus in practica si ii merge foarte bine. Doamne-ajuta sa fie tot asa in continuare!

Nu ezita sa achizionezi cartea, , Terapia Gerson, , , unde locuiesc eu este pusa in aplicare cu rezultate deosebite.Pe linga faptul ca are incredere in divinitate, mama ta poate sa aplice afirmatiile zilnice in genul, , Corpul meu viata mea toata, se vindeca ACUM!, , de multe ori pe zi si cu incredere si sentiment(cine se amuza mai bine ar incerca sa faca asta gratuit si sigur).
Recuperare grabnica

De fapt, in afara de clisma cu cafea, mama mea deja aplica celelalte principii ale terapiei Gerson. A renuntat complet la produsele animale si consuma numai alimente de origine vegetala, in stare cat mai naturala. Analizele de sange i-au iesit foarte bune si tensiunea i-a coborat la valori normale. In plus, bea si pana la un litru de suc de morcovi si sfecla rosie zilnic. Ma rog, de vreo 2 saptamani incoace vad ca a rarit-o cu sucul, dar o sa o bat la cap sa si-l faca in continuare.

(*modificat de admin)

Doamne, cat de limpede se vad din afara multe dintre problemele voastre, dar mai ales rezolvarile!...
De ce nu vi se spune ca toate acelea ce v-au declansat durerile si suferintele, tot ele, daca sunt rezolvate, va pot vindeca?????????????
De ce vi se tulbura mintea numai cu medicamente, cand rezolvarea e in SUFLET???
De ce nu vi se repara durerile, suferinta, dramele, sentimentele distruse??? De ce nu vi se lipesc miile de bucati si cioburi in care se prefac inimile voastre sfaramate de suferinta, de dor, de neputinta, de jale, de singuratate, de tristete si deznadejde??..de ce nu vi se acorda un doctor al sufletelor, un doctor care sa va invete sa va ridicati pe picioare din nou, sa puneti capat neputintei si sa deveniti din nou oameni puternici, cu forta, asa cum am fost inzestrati - de cine ne-o fi inzestrat- sa avem orice resursa in noi?!???.. De ce nu sunteti invatati ca orice boala are un inceput, un declansator, o rana, iar ca sa o vindecati, trebuie sa vindecati acea durere crancena, acea tristete care va copleseste inima si vi-o sfasie?!?...
DE CE SE MERGE INTOTDEAUNA LA EFECT, DAR NU SI LA CAUZA??!???..
Doamne, cate solutii exista pe lumea asta ca durerea sa dispara, iar in locul neputintei si a disperarii sa apara soarele, raza de speranta, viata frumoasa, pacea si implinirea sufleteasca!...
Sufletul nostru este izvorul resurselor, este puterea nelimitata si forta imensa care ne poate duce acolo unde vrem noi!..Sufletul este si Intrebarea, si Raspunsul, este darul pe care l-am primit de la univers, este minunea fara limite si fara granite care ne poate oferi ORICE!...Asa cum din durere s-a ajuns la boala, alinand durerea si reparand-o, se poate reveni la viata, la speranta, la fericire si bucurie!
Nimeni pe acest pamant nu poate spune ca astea sunt limitele unora dintre voi iar resemnarea e ultimul stadiu...NU! Pentru ca limitele noastre sunt de fapt inexistente, numai noi le trasam, cand de fapt am putea sa nu le atingem niciodata...
Ceva din acest univers nemarginit si mult prea complex pentru mintea noastra ne-a daruit aceasta minunatie, puterea de a simti si de a iubi peste orice imaginatie, iar atata vreme cat sufletele noastre nu au bariere, ATUNCI POT AJUNGE UNDE SIMT ELE CA VOR SA AJUNGA!..Pot atinge orice traire, pot declansa orice vrem noi! Noi alegem! Binele si raul ne-au fost date impreuna pentru ca numai asa exista universul, prin materie si antimaterie, pozitiv si negativ, dar cine alege lumina, speranta, iubirea, spiritul, sufletul, trairile, acela e fericit!
Dezmortiti-va sufletele si nu le mai ingraditi, dati-le hrana de care au nevoie, IUBIREA, libertatea, armonia, echilibrul, patima, sentimentele, pasiunea!...
Iubirea adevarata, neconditionata si profunda e medicamentul cel mai nobil, pur si complex, e motorasul unui suflet, e pacea, e linistea, e ESENTA!
http://www.youtube.com/watch?v=3fbGoZ4qOIc

Explicatia pecare am primit-o si pare viabila este ca acea retea neuronala este ok siaceste medicamente nu fac decat sa o dezechilibreze si sa-mi dea aceste stari urate.
La AD nu am asa reactii.
Si eu incerc sa reduc doza cat mai mult si sa reusesc cumva fara medicatie, desi e greu, e foarte greu.
Sanatate pulbere si sa te faci bine:)

@pulberedestele
Ce bine ar fi daca nu ati crede ca aveti ceva simptome de TOC, alimentind un gind care face exact ce afirmati, iar medicatia diversificata si luata mai des ca apa sfintita o sa induca destule stari asemanatoare unor afectiuni pe care nu le-ati avut.Remarc cu usurinta dependenta de medicatie la o multime de oameni care se pot insela asemanind aceasta stare cu una de vindecare, , palpabila, ,.Redau un text pe care l-am plasat si pe, , Medicamente antidepresive, , si nu trebuie sa fie cu suparare ci cu atentie spre propriile vieti, inimi si minti acolo unde noi privitorii(medici, familie, prieteni, simpli trecatori..)nu putem fi:
, , Medicamentele care ne controleza viata, , :Dr Gabriel Ciucu, medic psihoterapeut in cadrul Asociatiei Nationale Antidrog, spune ca dependenta se instaleaza relativ rapid, din pacate fara nici-un semnal de alarma.O benzodiazepina(faimosul si vechiul Diazepam), dar si mai noul Lexotan, nu trebuie luate mai mult de 10 zile.Pe tremen lung tratamentul trebuie intercalat cu pauze de 10 zile.Altfel pacientului, dupa doua saptamini-i trebuie o doza dubla.Apoi, de trei ori mai mult.Dupa asta, are nevoie de una si la prinz.Profesorul Ionescu de la spitalul de pshiatrie Obregia, a facut un studiu asupra dependentei de Xanax, un antixiolitic care contine alprazolam.El, a observat, ca la putin timp dupa aparitia acestui medicament pe piata romaneasca, sectia s-a umplut de pacienti care nu mai puteau scapa de el.Toti acuzau neliniste:nod in git, tahicardie, dureri de cap, ameteli, tremuraturi ale mainilor, transpiratii calde, reci, vertij.Dupa o anamneza foarte amanuntita si-a dat seama ca toti aveau in comun, tratamentul cu Xanax prescris de medicul de familie.Cu acesti pacienti se lucreaza greu, deoarece ei nu-si dau seama ca sunt dependenti.Iau Xanax pt ca le-a fost recomandat de medic si se simt bine cu el.Daca le spui ca se simt rau din cauza lui, nu te cred!.Simptomele dependentei mimeaza alte boli-insuficienta cardiaca, tensiune si iti cer sa le dai ceva pt inima!.Sau se duc la alt medic."...text Mihaela Doina Radulescu
Sa aveti putere si incredere, dar mai ales gindul bun vindecator
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
- 4ma erevez din orice uneori chiar si fara motiv
- 15extrasistole
- 24LUPTA CU DEPRESIA
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 261Tulburare obsesiv-compulsiva - Partea a X-a
- 4sindromul depresiv?
- 1depresia anxioasa
- 6mama mea e depresiva de 34 ani si acum nu mai vrea sa traiasca
- 3Depresie
- 12Sindrom anxios depresiv
- 8Nu stiu ce se intampla cu mine!!!
- 20S-a vindecat cineva de depresie, anxietate sau atacuri de panica?
- 8Depresia si pierderea legaturii cu tine insuti
- 19Psihoterapia cognitiv-comportamentala
- 9Anxietate depresie
- 11depresie sau...o iau din loc?
- 19Luptand cu depresia
- 8Cu ce ma confrunt?
- 6Este vorba de o depresie ? Va rog frumos sa imi raspundeti
- 9Depresie de aproape un an!
Mai multe informații despre: Tulburarea anxioasa generalizata Tulburarea obsesiv-compulsiva Depresia