de ceva timp mi-au aparut niste bube pe piept care ma dor doar cand le ating
De ceva timp imi apare pe piept un fel de "bube" cam marisoare sau cosuri nu stiu cum sa le zic, sunt rosii deasupra un pic marniu inchis la atingere par niste noduli sub piele care ma dor doar daca le ating... le pot sparge am spart cateva si iese puroi iese un puc alb si imi cuge sange astea le am doar pe piept. Imi apar cosuri si pe umeri chiar si pe spate dar se usuca singure adica nu sunt la fel ca cele de pe piept.
uitasem sa spun unele ies la baza firului de par.Va rog sa ma jutati dac aputeti sa imi spuneti si mie ce anume este asta si care este cauza si ce ar trebui sa fac.
Multumesc !
uitasem sa spun unele ies la baza firului de par.Va rog sa ma jutati dac aputeti sa imi spuneti si mie ce anume este asta si care este cauza si ce ar trebui sa fac.
Multumesc !
5 comentarii
Probabil ca suferi de o acnee chistica.
Ar trebui sa urmezi un tratament sub supravegherea unui medic dermatolog. Din ce localitate esti ?
Ar trebui sa urmezi un tratament sub supravegherea unui medic dermatolog. Din ce localitate esti ?
Ai putea veni la o consultatie la Cabinetele medicale Mihalache. -
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mancarime si blande pe spate
- 7alergie sau ce?
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 5eruptie a pielii de cam o saptamana
- 8Boala de piele sau alergie?
- 1Bubite multe pe corp si umflatura dureroasa sub piele !
- 0hematom?copil cu sindrom down
- 6varsat de vant sau nu?
- 6Bubite rosii care provoaca mancarime
- 1mancarime de piele si bubite
- 1bubite rosii pe picioare
- 2Cam de doua saptamani mi-au aparut bubite precum urzicaturile
- 0Bubite pe unele zone ale corpului
- 0Bubite rosii pe fata ce apar si dispar spatamanal
- 0Bube cu lichid mici, roși, dureroase și usturătoare pe șold.
- 5Bubite rosii pe picioare si abdomen
- 1Piele- bubite mici unele cu papule altele nu cu caracter de arsura, mancarime
- 1Alergie? iritație in zona gurii și a nasului - bubițe mici și roșii cu prurit și oarecare usturime
- 1Febra si bubite rosii pe corp ( fara mancarime )
Mai multe informații despre: bubite rosii bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: