Piele- bubite mici unele cu papule altele nu cu caracter de arsura, mancarime
Buna ziua. Mi-au aparut pe piele niste bubite mici unele cu papule altele nu cu caracter de arsura, mancarime si lipsa simtului tactil in acele locuri. In special aceste bubite mi-au aparut pe palme si talpi dar si pe brate si gambe. Mentionet ca in urma cu doua zile am avut dureri de gat si febra si slabiciune aceste simtome s-au ameliorat. Nu stiu daca aceste semne de pe piele au vreo legatura cu aceasta asa zisa raceala. Puteti sa imi spunei ce ar pute fi? Multumesc
1 comentarii
Buna ziua, eu am ceva asemanator pe 2 dintre degetele de la mâini! Niște bubițe care ma mănâncă foarte tare iar dacă ma scarpin iese un lichid transparent, mai apoi pielea devine foarte uscata si se rupe in bucăți mici ! După circa 10 tratamente încercate am reușit sa o țin sub control cu Elocom crema ! Tin sa Menționez ca ma confrunt cu aceasta eczema ( care s/ar numi deshidritoza) de 3 ani, imi reapare cam o data la 2 luni dar dacă aplic crema imi dispare in 3-4 zile.Sper sa va fie de folos
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3limfocitom cutanat benign la copii
- 3boala de piele?
- 3bubite mici si rosii care imi dau o senzatie de mancarime foarte mare
- 5bubite ca niste cosuri pe fese si pe pulpa piciorului
- 2bube pe umeri piept si burta
- 3bubite pe picioare
- 2Mancarimi si bubite
- 5bubite rosii care arata ca o urticarie
- 1mancarime de piele si bubite
- 1Pete si bube piele
- 4Bubiţe şi coşuri pe spate
- 2Bubiţe roşii-maronii pe umăr şi piept
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 4bubite in talpa coate palme genunchi
- 3Tratament corect cu Prednison?
- 1Buba pe spate si pe fund
- 0Bube aparute dupa decoloratul parului
- 0Bubite pe unele zone ale corpului
- 2bubite cu coaja pe corp
- 2Pete rosii pe picioare
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: