de ieri urechea dreapta se infunda si se desfunda singura de multe ori
buna ziua. in decursul zilei de ieri urechea dreapta se infunda si se desfunda singura de multe ori. de ieri seara a ramas infundata. azi am facut baie si sa infundat si mai tare nu mai aud aproape deloc cu cu ea. va rog sa imi spuneti ce ar putea fi si ce sa fac. nu pot merge la medic pana luni iar luni am bacul. multumesc anticipat
3 comentarii
Buna ziua,
1. s-ar putea sa ai un dop de ceara si dupa bac, sa mergi la ORL;
2. s-ar putea sa ai tensiunea MICA sau MARE..poate de emotii pt. bac.cauta si bea multa APA in aceasta perioada;
3. ai fost cumva la inot ? si s-o fi infundat?
Sanatate
BAFTA la bac
O zi placuta.
1. s-ar putea sa ai un dop de ceara si dupa bac, sa mergi la ORL;
2. s-ar putea sa ai tensiunea MICA sau MARE..poate de emotii pt. bac.cauta si bea multa APA in aceasta perioada;
3. ai fost cumva la inot ? si s-o fi infundat?
Sanatate
BAFTA la bac
O zi placuta.
fac dus des si cam intra apa, trebuie sa merg neaparat la ORL nu pot scoate dopul acasa?
Buna seara Daniel,
1. scoaterea dopului de ceara (daca asta o fi) dureaza nici 5 minute...poti face planificare pt. luni dupa masa..dupa ce termini cu prima proba la bac.ASTA ca sa nu astepti consultul...pana dupa bac...sunt..cateva zile BUNE...;
sau
2. cere in farmacii un spray (oare am scris corect?) ce se pulverizeaza in urechi, in vederea dizolvarii dopului de ceara...chiar daca NU ai, nu este o tragedie...citeste si prospectul, inainte de a-l folosi.
O seara frumoasa sa ai.
1. scoaterea dopului de ceara (daca asta o fi) dureaza nici 5 minute...poti face planificare pt. luni dupa masa..dupa ce termini cu prima proba la bac.ASTA ca sa nu astepti consultul...pana dupa bac...sunt..cateva zile BUNE...;
sau
2. cere in farmacii un spray (oare am scris corect?) ce se pulverizeaza in urechi, in vederea dizolvarii dopului de ceara...chiar daca NU ai, nu este o tragedie...citeste si prospectul, inainte de a-l folosi.
O seara frumoasa sa ai.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Mi se infunda urechea
- 5dupa ce am lesinat pe strada si am ramas mult timp cu o senzatie de presiune la nivelul craniului
- 9otita medie, senzatie de ureche infundata
- 17ureche infundata chiar si dupa tratament
- 5Raceala urmata de durere gat, maxilar si infundare ureche.
- 16Racit si am senzatia cum ca urechea dreapta mi-e infundata
- 6de un an i se infunda urechile
- 1ureche infundata
- 10ureche infundata
- 14urechi infundate+tiuit continuu
- 2Se infundă des urechea.
- 8Catar ototubar
- 1urechi infundate.vedere deficitara, cap greu
- 2Perforatie sept - ureche infundata
- 3Catar ototubar
- 0Urechi infundate
- 12durere de ureche si ureche infundata