de o saptamana dupa un act sexual mi-a disparut erectia | Forumul Medical ROmedic

de o saptamana dupa un act sexual mi-a disparut erectia

20-10-2008
dragos696
Nu este medic/terapeut
dragos696
De aproximativ un an numai ejaculez normal..ejaculez putin cateodata deloc chiar daca gradu de excitatie este la fel de intens dar nu am luat in considerare acest aspect..dar pana acum o saptamana mi sa intamplat ca dupa un act sexual pofta mia disparut si erectia la fel..acum ma excit usor dar numai pot sa pastrez erectia si nu stiu din ce cauza..sunt cu cineva de aproximativ 6 luni si pana acum nu mi sa mai intamplat asa ceva chiar inainte aveam o erectie indelungata si normala..
Daca puteti sa ma ajutati..va multumesc anticipat!
5 comentarii
0
20-10-2008, ora 11:34
angelwhite
Nu este medic/terapeut
angelwhite
Buna, nu stiu daca ai auzit de ozonoterapie.este un tratament relativ nou in Romania, dar folosit in tarile din vest de foarte multi ani.Este de fapt o revitalizare generala, care iti va reda cu siguranta pofta de viata si vei scapa de aceasta problema.Este o clinica pe langa mall vitan, pe strada vlad judetu care are specialisti in aceasta terapie.Mult succes!
0
13-11-2008, ora 11:19
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Salut!

S-ar putea sa fie afectat procesul de spermatogeneza la care participa aproape exclusiv Testosteronul (secretat in cea mai mare parte de testicule) si Hormonul Foliculostimulant (FSH), secretat de hipofiza.
Pentru rezolvarea acestei probleme natural iti recomand sa iti cumperi un supliment natural care contine unele extracte din plante si unele minerale care participa activ la stimularea celulelor Laydig din testicule sa secreta mai mult testosteron fara a perturba activitatea normala a celorlalte organe. Iti las un link, sper sa il achizitionezi, este cel mai bun pentru ca nu contine hormoni, stimuleaza secretia acestora, fapt total diferit.

Numai Bine!
0
30-11-2008, ora 00:25
Al3xandru3
Nu este medic/terapeut
Al3xandru3
Am si eu o mare problema.. cand vreau sa.. intretzin un act sexual cu prietena.. nu imi merge :| nu mi se scoala.. scula.. dar cand sunt singur..se scoala imediat.. si am o ejaculare.. normala..dar cnd sunt cu prietena nu'mi merge deloc.. doar dak imi face sex oral.. si cu prietena care sunt acuma , nu face sex oral.. deci ma simt aiurea.. ma puteti ajuta cumva ? va roog.. am mare nevoie :).. de un sfat..
0
30-11-2008, ora 11:03
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Salut,

Daca atunci cand sunteti singur erectia si ejacularea sunt normale, tot ce pot sa va spun este ca este vb dsp o autosugestie negativa. Va ganditi ca nu veti avea erectie, iar rezultatul este cel la care va ganditi. Deci, nu este o problema organica, ci una psihologica. Sau s-ar putea ca pur si simplu sa nu va atraga persoana de sex feminin cu care sunteti...in orice caz, NUMAI dvs. puteti sa VA rezolvati problema, gandindu-va ca totul va fi bine, ca veti avea erectie normala si cu si fara sex oral!!!

Numai Bine!
0
21-01-2012, ora 21:51
Andy Andrew
Nu este medic/terapeut
Andy Andrew
Am si eu o problema:)) saud aca pot sa'i zic asa...De ex..cand stau cu Fete si ne mai sarutam tot timpu am erectie..Dimineatza cand ma trezesc la fel...La scoala in timpul orelor la fel...Oare de ce?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: