stopare erectie
de cateva zile am facut o operatie de frenotomie ( taierea preputului mai popular) in primele doua zile se prezenta destul de bine chiar spre vindecare. Din pacate din cauza erectiilor involuntare pe parcursul noptii/diminetii vindecarea nu mai avanseaza, din contra au aparut sangerari si ma si doare si desi folosesc unguente/ceai de musetel etc.. nu pare a se vindeca. sunt in a 5a zi si faptul ca inca sangereaza nu indica o vindecare corecta. doctorul mi-a recomandat niste medicamente naturiste: pasiflora si un antidepresiv: amitriptilina. insa se pare ca nu au nici un efect :/...
M-ar interesa ce alte medicamente pot lua pentru a stopa erectia? stiu ce efecte secundare pot avea asa ca rezumati va doar la intrebarea mea. multumesc
M-ar interesa ce alte medicamente pot lua pentru a stopa erectia? stiu ce efecte secundare pot avea asa ca rezumati va doar la intrebarea mea. multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme de erectie
- 5excitatie mare, erectie slaba
- 4impotent.. vreau sa fiu un om normal
- 38Erectie slaba
- 6Am vrut sa facem sex, dar i-a scazut instant erectia
- 10Super problema - dispare erectia!
- 4Virgin si erectie slaba
- 37Probleme cu erectia!
- 5Intrebare penis.. erectia spontana
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 21Erectii foarte dese, apetit sexual foarte mare
- 10probleme cu potenta
- 2Nu mi scoala cum trebuie
- 1probleme de erectie in timpul actului sexual
- 3Problema erectie.
- 8probleme cu ejacularea prematura si erectia?
- 2erectie foarte mare chiar si dupa ejaculare
- 0Erectie slaba dupa actul sexual. Erectia apare undeva la o saptamana dupa actul sexual.
- 1Am erectii nedorite
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: