de 6 ani sufar de diabet zaharat tip I si nu mai am erectie

10-03-2014
petru35
Nu este medic/terapeut
petru35
buna!am 35 de ani si de 6 ani sufar de diabet zaharat tip I.vreau sa va spun ca nu mai pot avea o erectie, de vreo 2 ani.am fost la cei de la on clinic care mi-au dat niste pastile care nu si-au facut efectul deloc, asta a fost in ianuarie 2013, m-am dus la diabetolog si mi-a spus sa fac niste analize si mi-a recomandat un consult urologic.m-am prezentat si la urolog unde de asemenea am facut niste analize si m-a diagnosticat cu hipogonadism prescriindu-mi un tratament cu nebido pe care l-am inceput in luna martie 2013.am facut 6 injectii pana acum si nu vad nici un rezultat.ma poate ajuta cineva si pe mine in situatia asta?daca a mai urmat cineva acest tratament si dupa cat timp s-au vazut rezultate sau sa-mi recomande un doctor in acest sens.mentionez ca nu sunt casatorit si nu mai am prietena dar imi doresc din tot sufletul o familie si copii.va rog din suflet sa ma ajutati daca puteti.va multumesc din suflet!
1 comentarii
0
24-03-2014, ora 20:09
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Disfunctia erectila, uneori numita impotenta, se refera la inabilitatea constanta a unui barbat de a mentine erectia suficient timp pentru a fi satisfacut de actul sexual.

Nu se refera la lipsa interesului sexual sau a dorintei sau la dificultatile ocazionale de a atinge sau mentine o erectie, care afecteaza toti barbatii in anumite perioade ale vietii.

In mod normal, erectia apare cand imaginatia sau unul dintre simturi (vazul, auzul, atingerea, mirosul, gustul) sunt stimulate si individul devine excitat. Sistemul nervos central trimite impulsuri nervoase pentru a creste fluxul de sange din penis.

Sunt necesare patru cerinte pentru o erectie normala:
- un sistem nervos care sa trimita semnale adecvate penisului
- un sistem intact de vase de sange care sa permita sangelui sa intre si sa iasa din penis
- muschii penisului normali, care trebuie sa se relaxeze, astfel incat penisul sa se poata umple cu sange si sa-si mareasca volumul
- abilitatea de a mentine sangele in penis, ca acesta sa ramana rigid.

Inhibitorii de 5-fosfodiesteraza

- sildenafil citrat (Viagra)
- vardenafil (Levitra)
- tadalafil (Cialis).
Inhibitorii de 5-fosfodiesteraza se administreaza cu cel putin o ora inaintea activitatii sexuale planificate. Aceste medicamente vor determina o erectie numai in cazul unei stimulari sexuale.
Indicatii
Inhibitorii de 5-fosfodiesteraza pot fi folositi cand problemele de erectie sunt cauzate de :
- diabet
- hipertensiune arteriala
- leziuni ale maduvei spinarii sau alte afectari ale functionarii nervoase
- chirurgia prostatei
- efectele secundare ale medicamentelor
- cauze emotionale sau psihologice.
FOARTE IMPORTANTA ESTE INTELEGEREA SI COMUNICARE A CU PARTENERA DEOARECE IN GENERAL, TOATE AU EFECT PE SUPORTUL STIMULARII SEXUALE.

Daca mai doriti detalii...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici