de vreo 2 saptamani in fiecare dimineata am o scurge alb-galbuie - Boala?

Buna ziua am 20 de ani si am o problema de vreo 2 saptamani in fiecare dimineata am o scurge alb-galbuie si ushor ustirimi la urina in special dimineata... am fost la un doctor si nu mi-a zis exact ce boala as avea mi-a dat un tratament doxicilina 1 pastila la 12 ore ( una dimineata una seara ), 1 pastila tiberal in fiecare zi la pranz si o pastila la 3 zile flucoric 150 mg, credeti ca e bun tratamentul ? ce boala as avea?
tin sa mentionez ca acum cateva zile mi'au iesit si niste bubite asa pe corp nu foarte dese, mai rare pe brate si pe piept si pe spate, am fost la doctoru de familie si mi-a zis ca nu are legatura cu problema mea ca e doar o alergie. voi ce parere aveti ?
tratamentu il fac 10 zile tre sa mai urmez oare tratament pe urma ?
tin sa mentionez ca acum cateva zile mi'au iesit si niste bubite asa pe corp nu foarte dese, mai rare pe brate si pe piept si pe spate, am fost la doctoru de familie si mi-a zis ca nu are legatura cu problema mea ca e doar o alergie. voi ce parere aveti ?
tratamentu il fac 10 zile tre sa mai urmez oare tratament pe urma ?
3 comentarii

imi raspunde is mie cineva ? ce boala ar fi fost posibil sa am din ce am scris mai sus ? doctoru dermatolog nu mi'a mai facut analiza la secretie mi'a dat direct tratamanetul iar dupa 5 zile vad ca a disparut acea secretie insa mai am putin usturimi dimineata cand urinez... oare sunt pe drumul cel bun ?

sa imi raspunda cineva.. am luat acel tratament am fost la dermatolog si mi'a dat sa iau flucoric 1 pastila de 150 mg pe saptamana timp de 2 luni de zile + unidox inca 10 zile 2 pe zi una seara una dimineata.
Secretia alba care o aveam dimineata mi'a disparut insa mai am usturimi si e putin iritat acolo locu... oare asa se manifesta boala ? trece mai greu
sa imi raspunda si mie cineva
Secretia alba care o aveam dimineata mi'a disparut insa mai am usturimi si e putin iritat acolo locu... oare asa se manifesta boala ? trece mai greu
sa imi raspunda si mie cineva

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14scurgere sange din penis!!!
- 12probleme urinare
- 5luna de miere cu... probleme
- 4Am 15 ani dar am o mare problema
- 4imi este frica.. usturime la urinare = afectiune ale cailor urinare?
- 8de 4 zile de fiecare data cand urinez ma doare ingrozitor
- 6scurgeri penis... :numai sa vad ceva ce ma poate excita, sau sa aud ceva
- 4ajutor va rog sunt speriat tare! am devenit microfob
- 9durere testicule
- 9usturimi de 2 ani!ce sa fac?
- 2usturime la barbati
- 2sange in urina cu usturime
- 1infectie urinara?
- 5Dureri in timpul urinarii si secretie - sculament?
- 1Urinare frecventa cu sange
- 0scurgere lichid incolor din penis
- 0Scurgere alb-gălbuie
- 2Baiat mancarimi zona genitala
- 0Urinari dese..foarte dese
- 2Scurgeri dupa somn
Mai multe informații despre: usturimea la urinare scurgere din penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: