Decalotarea in erectie

09-02-2018
LeafSweater
Nu este medic/terapeut
LeafSweater
Buna ziua, am aproape 12 ani si am inceput sa ma masturbez, o fac nu de putin timp. In ultimul timp un coleg mi-a spus ca se masturbeaza deschizand acel numit, , Cap'' cand se masturbeaza adica poate sa-l decaloteze cand e in erectie (sa-l deschida cand e in excitare pot sa zic).
Stiu ca fimoza e atunci cand nu poti decalota penisul in stare simpla cum e el de obicei, eu pot sa-l decalotez cu usurinta in stare simpla dar nu pana la sfarsit cand e in stare de erectie.. E cu timpul sau..? Cand eram mic am mers la urolog sa-mi decaloteze penisul si era totul bine, nu mai tin minte daca in stare de erectie mi l-a decalotat. Deci unica problema e ca nu-l pot deschide (pana la sfarsit) cand e in stare de erectie. Va rog sa-mi ziceti ce sa fac sau e din cauza copilariei si virginitatii, se va da cu timpul sper..
1 comentarii
0
12-02-2018, ora 13:59
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,

In conditiile de fata cel mai bine ar fi sa mai faci o vizita la un medic pentru a vedea exact care este situatia. Penisul ar trebui sa se decaloteze complet atat fara erectie cat si in timpul erectiei. Altfel situatia poate duce la neplaceri in timpul actului sexual, infectii sau inflamatii etc. Decalotarea nu are legatura cu varsta sau virginitatea si acestea nu modifica in niciun fel situatia. Pentru a nu-ti face griji degeaba insa este recomandat sa mergi la medic si doar el, evaluand situatia iti va spune ce si cum.
Dintr-o alta perspectiva: atentie la treaba cu masturbarea. Masturbarea este o solutie "de avarie" si nu o regula. Cu alte cuvinte se face cat de rar posibil si nu trebuie de devina o activitate sau un scop in sine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  • Decalotarea penisului
  •