Deformare coasta stânga și durere oase

29-11-2018
Delia31
Nu este medic/terapeut
Delia31
Buna seara. Ma numesc Delia si am 35 ani. Nici nu stiu cum sa incep. La începutul lunii octombrie a început să mă doară subrat si sa mi se lase durerea pe brat(drept). Apoi a început să mă doară si cotul si în sold sa simt ca o arsură. Medicul de familie mi.a spus sa iau brufen. Am luat si o perioada am fost mai ok. Dar în urma cu aproximativ 3 săpt a început din nou durerea subrat dar de data asta însoțită si de o durere în partea stângă sub coaste(Durere care venea si trecea) si de durere de coate si genunchi. Intr.una din seri cand am pus mâna în partea stângă am simtit ca penultima coasta e mai scoasă în relief. Săpt asta am fost la un medic ortoped, am facut o radiografie toracala, bănuia că am avut un traumatism si de acolo deformarea coastei. Rezultatul radiografie a fost ca nu exista semne de traumatism dar totusi se vede o formațiune pe coasta care ar putea fi o calcefiere sau o proliferarea a cartilajului. Dar problema mea este ca eu am dureri în continuare în partea stângă, subrat, la coate si genunchi si parca incep sa se întindă și la restul oaselor.
Am uitat sa mentionez ca la începutul lunii octombrie mi.am făcut un set de analize si neutrofilele au fost 48.9%, monocite 9.6% si Pdw 11.2 iar celelalte au ieșit în limite normale.
De 2 sapt nu am pofta de mâncare aproape deloc si am slăbit aproximativ 4 kg de la început lui octombrie si pana acum.
Va rog ajutati.ma. Poate ca acea formațiune sa fie maligna? Tinand cont de toate cele pe care vi le.am spus(sper ca m.am făcut inteleasa) poate fi cancer?
Sunt terminată doar gândindu.ma la asta, va rog îndrumați.ma ce sa fac în continuare ca sa aflu cauza problemelor mele.
4 comentarii
0
02-12-2018, ora 10:19
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Trebuie sa intelegeti ca nu puteti primi un raspuns fara o examinare clinica directa.
Pur si simplu este imposibil.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
19-12-2018, ora 19:13
Delia31
Nu este medic/terapeut
Delia31
Multumesc pt raspuns. Intre timp am fost la un medic internist care mi.a dat tratament cu vimovo 5 zile si la un eco abdominal unde mi s.a spus ca in afara de putin nisip la rinichi totul este in regula. A fost mai ok pe perioada tratamentului dar acum am iarasi dureri în stânga sub coaste, în special dupa ce mananc si de coate, genunchi, încheietura mâinii. Chiar si degetele de la mâini ma dor, inelarul si degetul mic. Vă rog să îmi spuneti unde sa merg, la ce fel de medic sau ce analize sa fac? Multumesc inca o data!
0
02-06-2019, ora 22:42
ezo
Nu este medic/terapeut
ezo
Faceti un rmn la coloana sint hernii. Eu am 3
Daca va doare si degetul mic hernia e situata in zona cervicala
0
09-06-2019, ora 11:39
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Cred ca ar fi util si un examen clinic la neurochirurg.
Poate fi vorba despre un sindrom compresiv cervical (hernie de disc cervicala).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns