Deformarea nasului de la rame de ochelari prea grele
Buna, am o problema de la purtatul ochelarilor pe care am observat-o de o luna. La început daca purtam ochelarii imi rămâneau urme pe nas câteva minute apoi se estompau, dar de o luna am observat ca s-a deformat nasul, inițial pe partea stânga a apărut o umflatura/îngroșare a cartilajului care s-a accentuat, acum apare si pe partea dreapta. Problema e ca simt si un disconfort accentuat pe partea stânga unde problema e mai vizibila, ma doare cand port ochelarii si ma jenează chiar si cand nu ii mai port o zi întreaga. As vrea sa stiu daca aceste deformări se vor retrage daca nu voi mai purta acești ochelari sau e nevoie de operație estetica.. Nasul meu era foarte drept si acum toată încrederea mea in mine e afectată de umflăturile acestea care sunt foarte evidente la atingere si vizibile clar din anumite unghiuri.. va rog sa ma ajutați
1 comentarii
1 operatia estetica.. este un grav traumatism local.. care se vindeca foarte greu si nimeni in lume nu iti da o garante ca dupa operatie o sa arati mai bine sau.n.o sa se formez la loc de la aceiasi ochelari
2 e bine sa faci o radiografie SAF s avezi daca nu cumva ai o sinuzita.. care da acele dureri
si mergi cu Radiografia la ORL
3 mergi la Oftalmo si gaseste alta solutie de cat acei ochelari masivi si grei
2 e bine sa faci o radiografie SAF s avezi daca nu cumva ai o sinuzita.. care da acele dureri
si mergi cu Radiografia la ORL
3 mergi la Oftalmo si gaseste alta solutie de cat acei ochelari masivi si grei
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50M-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat
- 11Mucus cu sange din nas, de ce?
- 7senzatie nervanta: nas infundat
- 59Nas infundat - remedii naturiste
- 3Ma ustura nasul si stranut
- 14semn din nastere lângă nas
- 8nas infundat la copil de 4 ani
- 17Nas infundat
- 6Imi trag nasul foarte des, mi se infunda timpanele.. desi nu sunt racit
- 9stranuturi puternice
- 15Reducere cornete cu radiofrecventa - 3 neclaritati
- 52Rinita cronica hipertrofica - mucotomie (cum te simti dupa mucotomie)
- 9Este indicata cauterizarea nazala?
- 3in urma unei raceli mai puternice mi-a aparut ca o umflatura in interiorul narii
- 0Reconstructie nas (Dr. Coanda Galati)
- 1Durere nas
- 17Fosele nazale, infundate, ' a la long ' !
- 3Piramida nazala dureroroasa, rosie si inflamata
- 2Probleme ureche nas sinusuri
- 9mucus alb din nas in gat
Mai multe informații despre: Nasul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: