Deget amortit

09-01-2019
Tzigaret
Nu este medic/terapeut
Tzigaret
Buna seara, de 2 saptamani am observat ca degetul mare de la piciorul stang imi este amortit, dar nu e o amortire evidenta... nu ma deranjeaza la mers, si nici nu simt degetul amortit in permanenta, doar in momentul cand ating degetul de ceva...simt ca si cum as avea o anestezie in varf, si cand bat in varful degetului simt ca o electricitate, niste furnicaturi de scurta durata.
Tin sa mentionez ca si la mana stanga tot asa mai patesc, dar mai rar imi amorteste varful degetului aratator, sau cel mic.. de scurta durata.
Am 21 de ani, nu beau, nu fumez, 53 de kg... probleme cu tensiunea nu am, ultima data cand mi-am masurat tensiunea am avut 10 cu 6.
Insa am probleme cu coloana ( nu am primit diacnostic inca) dar ma doare rau sus la ceafa si in zona umerilor cand fac efort, sau stau in picioare mult timp, si ma mai si inteapa uneori.
Am mai avut si sangele gros in 2013 pana prin 2016, dar doar cu o unitate a fost mai mare de media recomandata pe fisa de analize...in 2016 am facut alte analize si a fost ok.. (nu stiu cum mai e sangele acum)..pentru ca ma hidratam corespunzator si faceam miscare, eu nefacand miscare si consumand lichide mult timp..si eram si sedentar, toata ziua la pc..
Acum nu stiu... sunt ingrijorat, ma gandesc la ce e mai rau, posibilitatea ca am un cheag la cap... sau ceva de genul... ma omoara chestia asta...
Un sfat va rog ? Ai mei tot imi zic sa mai astept cu analizele...nu stiu ce sa fac si unde sa ma duc... pot merge la urgente la un spital, si sa spun ce mi se intampla? Ma pot ajuta ei?
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: